ACNEWS

Kulcsár Edina szerint az anyukája túl jólelkű

Fotó: tv2play
Fotó: tv2play
Kulcsár Edina az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a két, szívéhez talán legközelebb álló nővel fogja ünnepelni az Anyák napját.
Hirdetés
Ad image

Kulcsár Edina édesanyját, Jakab Krisztinát annak idején az egykori szépségkirálynő dédnagymamája nevelte fel, majd amikor Edina megszületett, mindkettőjükről gondoskodott. Edina szinte második anyjaként tekinthet a most 91 éves asszonyra, akinek mai napig hálás a sok segítségért és támogatásért, amelyben őt és édesanyját részesítette. Hármójuk kapcsolata az évek előrehaladtával pedig csak szorosabbra fűződött, a hagyományokhoz hűen pedig idén is egy közös programmal ünnepelnek.

„Mi hárman szoktuk tölteni az anyák napját – édesanyám, nagymamám és én. Mi amolyan triumvirátusként emlegetjük egymást. A nagymamám életkorából adódóan mostanában kevesebbet mászkálunk, többnyire az otthonában szoktuk meglátogatni. Most viszont szeretnénk elmenni a kedvenc helyünkre, és amolyan nagy beszélgetéssel egybekötött ebédet tervezünk, ahová a gyerekeim is velünk tartanak” – mondta az AcNewsnak Edina.

Az Anyák napját talán az egyik legfontosabb ünnepként tartanak számon, hiszen ilyenkor egy kedves gesztus kíséretében is kifejezhetjük szeretetünket és hálánkat mindazért, amit az édesanyák tesznek értünk. Nem gondolhatja ezt másképp az üzletasszony-modell sem, aki a két gyermeke, az 5 éves Medox és a 3 éves Nina számára is szeretné hangsúlyozni ennek jelentőségét.

„Azt gondolom, hogy minden ott kezdődik, amikor egy anya megszüli a gyermekét, így ennek a fontosságát próbálom én is átadni nekik” – fogalmazott Edina, majd lapunkon keresztül megható szavakkal jellemezte édesanyját.

„Ő mindenki irányába önzetlen és kedves. Anyukám túl jólelkű, és még abban az emberben is meglátja a jót, akiben más nem„ – mondta a sztáranyuka, aki, mint ismert, hamarosan ismét anyai örömök elé néz.

Hogy pontosan mikor születik meg Kulcsár Edina és férje, G.w.M első közös gyermeke, arról nem avatta be lapunkat. Azt azonban elárulta, a terhesség utolsó heteiben is jól viseli várandósságát.

„ Most volt egy nehezebb hetem, ugyanis a kislányom születésnapja előtt sajnos nagyon lebetegedtem. Szerencsére, azóta jobban vagyok, és bár most már vannak kellemetlenségek, mivel az idő sem olyan meleg, így abszolút kibírható” – osztotta meg velünk a kismama.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés