ACNEWS

Különleges ruhában ment férjhez Soma lánya

A spirituális tanító, énekesnő Instagramján osztott meg egy örömteli bejegyzést lánya esküvőjéről.

Hirdetés
Ad image

A spirituális tanító, énekesnő Instagramján osztott meg egy örömteli bejegyzést lánya esküvőjéről.

Az előadóművész büszkén posztolta lányáról egy fotót, amelyen Hanna gyönyörű menyasszonyként látható férje oldalán. A bejegyzésben elárulta, az esküvő úgy volt tökéletes, ahogy volt.

Spitzer Gyöngyi és Lőrincz György házasságából két gyermek született: fiuk, Lázár 1991-ben, lányuk, Hanna pedig 1993 márciusában jött világra. Utóbbi 29 esztendősen, egy igazán különleges ruhában állt oltár elé. A fiatal nő esküvőjén nem az a tipikus habos-babos kreációban mondta ki a boldogító igent, inkább a természetes vonalra szavazott. A menyasszony frizuráját rózsákkal díszítették, s ez a virágmotívum a ruháján is visszaköszönt.

„Még nagyon benne vagyok, még nagyon a hatása alatt vagyok, de már most tudom, hogy az egyik legszebb dolog, amit valaha láttam, az a pillanat, amikor a lányunk Hanna és a (de fura leírni…) férje: Misi égi szertartásán Révász Ágika a tünde zenéjével lehívta az égi áldást rájuk. Eközben a földön ültek a Hanna által horgolt szépséges kenderből szőtt mandalán, és megállt az idő. Megszűntek a gondolatok, kifeszült a jelen, és amit láttam, hallottam és éreztem, maga volt a tiszta és esszenciális szépség. Ma is többen visszagondoltunk erre a pár percre, még utólag is lúdbőröztünk tőle. Ugyanilyen tökéletes volt előtte, utána minden pillanat. A testvéreimmel való főzés, amit már pénteken du. elkezdtünk, a férjemmel és Misi testvérével, Zsoltival a közös zenélés, és esküvői játékok 3 helyszínen, a tánc, a sok nevetés, kedves beszélgetések, a folyamatosan nyíló szeretet. Feloldottan, meghatódottan, feltöltötten ment el mindenki. Legfőképp az ifjú pár, akik azt mondták: tökéletes volt az esküvőjük. Igen, az volt. Gyönyörű íve volt! (Ív mániás vagyok… ) Áldás volt, van rajta. Hála mindezért!” – írta posztjában Soma.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés