ACNEWS

Kutyaszar eső hullott Stockholmban

Stockholm Fotó: Pixabay
Stockholm Fotó: Pixabay
A stockholmi metróvállalat építési munkálatok miatt föld alatti robbantást végzett. A robbanáshullám a szellőzőcsöveket is kitisztította...
Hirdetés
Ad image

Az egyik ilyen cső néhány centiméterrel állt ki a földből Stockholm egyik kerületében. Körülbelül akkora volt, mint egy ereszcsatorna lefolyócsöve, de több, mint 50 töltött kutyaürülék-zákocskát tartalmazott. A nyomáshullám 30 méter magasra is felrepítette őket a levegőbe, és szétszakadtak – így esett a kutyakaki.

Emma Sahlman, a földalatti vasúttársaság szóvivője azt mondta: „Hallottuk a lakóktól, hogy néhány zsák még a tetőn is átrepült, és az egyik udvaron landolt”.

Hogy a zsákok hogyan kerültek a kis csőbe, azt csak találgatni lehet. „Úgy gondolom, hogy egy helyi lakos rendszeresen itt sétáltatja a kutyáját, és a kakis zacskókat a csőbe gyömöszöli” – mondta a szóvivő. Valószínűleg fogalma sem volt arról, hogy az egy szellőzőcső. „Csak remélni lehet, hogy az illető a jövőben a szemeteseket fogja használni.”

A sz@rvihar után azonnal egy restaurátor céget hívtak, hogy gondoskodjon a történelmi házfalról. Egy városi kertész pedig az érintett fákat takarítja ki. De türelemre van szükség – írja a Bild.

A cég közölte, hogy jelenleg túl hideg van minden nagyobb munkához: „Erős szél fúj, és gyakran havazik. Nem lehet senkit sem felküldeni a magasba” – mondta a szóvivőjük.

Egy helyi lakos csak nevet az egészen: „Ebben a hidegben nem számít. Mindannyian nagyon viccesnek találjuk. A házunkat „kakiágyúháznak” nevezzük. Szerencsére senki sem sérült meg. Ezért nyugodt lelkiismerettel nevethetünk rajta”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés