ACNEWS

Kutyavilág lesz: Juhász Péter polgármesternek indul a belvárosban

Fotó: Facebook / Juhász Péter
Fotó: Facebook / Juhász Péter
A magyar "viccpárt" élén indul a sokat látott Juhász Péter jövőre a V. kerületben polgármester jelöltként.
Hirdetés
Ad image

Budapest V. kerületében Juhász Péter indul a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) polgármesterjelöltjeként a jövő évi önkormányzati választásokon – közölte a párt közleményében.

Az indulással Juhász kereste meg a pártot, ők pedig szívesen támogatják. „Nem láttunk más ellenzéki képviselőt az elmúlt évtizedben, aki ennyit próbált volna tenni a helyi korrupció ellen és ilyen mélységben ismerné a kerület problémáit” – írták.

„Az ellenzéki képviselők észre sem vették, mi történik a Belvárosban az ingatlanokkal, mielőtt Juhász Péter 2014-ben képviselő lett ott. A módszer pedig nem túl bonyolult, először bérbe adják a megfelelő személyeknek a lakásokat, üzlethelyiségeket, majd azok bérlőként pár hónappal később már hatalmas kedvezménnyel vásárolhatják meg azokat. De miért is vették volna észre, amikor az MSZP-s képviselők is nevetséges kedvezményekkel vehették meg a saját lakásaikat?” – áll az MKKP közleményében.

„Juhi korábbi V. kerületi képviselősége alapján elég bátor és hülye, hogy nekimenjen az ügyeknek, ahelyett, hogy venne pár lakást. Kutyapártosként rendes aktív-kreatív passzivizmus várható tőle.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés