ACNEWS

L.L. Junior fél a sárdobálástól a mai válóperén

Elszabadultak az indulatok a tegnapi válóperes tárgyaláson/fotó: Life TV
Elszabadultak az indulatok a tegnapi válóperes tárgyaláson/fotó: Life TV
Ítélet még nem várható a mai válóperes tárgyaláson, de jó esély van rá, hogy a zenész és kislánya édesanyja megegyezik.
Hirdetés
Ad image

Kilenc hónapja húzódik a rapper és Körtvélyessy Kinga válópere. A tét nagy: a házaspár 300 milliós luxusháza mellett kislányuk, Lili szülői felügyeleti jogáról is dönt majd a testület. Mivel mindkét szülő ragaszkodott a saját elképzeléséhez, a gyors bontóper esélye elszállt.

Ma Junior és Kinga tanúit hallgatja meg a bíróság, ami akár igen kellemetlen perceket okozhat mindannyiuk számára. A Blikk információja szerint Kinga édesapját és Junior édesanyját idézte be a bíróság.

„Szeptember 12-én lesz a válóper, ahol be vannak hívva a tanúk. Hát attól mentsen meg mindenkit az isten! Szüleink be vannak hívva, mindenki. Ezt a sárdobálást nem szeretnénk, legalábbis én nem, lehet, a másik oldalon ezt edzetten várják… De szerintem senkinek nem tesz jót, leginkább a gyereknek nem, és azt érzi a kislány. Szeretnénk még ebben a hónapban megállapodni, megegyezni, reméljük, a másik fél is hajlandó rá” – nyilatkozta Junior korábban a Story-nak.

„Ma még biztosan nem születik ítélet, de annyit elmondhatok, hogy mind a két fél a megegyezésre törekszik. A részletekről nyilatkozni nincs felhatalmazásom – mondta az AcNews-nak a legendás ügyvéd, dr. Hyros Virág, Kinga jogi képviselője.

Még július végén született másodfokú ítélet L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga gyermekelhelyezési perében. A bíróság akkor úgy döntött, hogy amíg le nem zárul a rapper és felesége válópere, addig közös felügyelet mellett az anya lesz a kis Lili gondozó szülője

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés