ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

L.L. Junior felmosta a padlót a barátnőjével, porig alázta Blankát

Fotó: L.L. Junior Instagram
Fotó: L.L. Junior Instagram
A zenész az Ázsia Expressz forgatásán a kamerák előtt porig alázta a 18 évvel fiatalabb kedvesét, ahogy hazaértek, rögtön szakítottak.
Hirdetés
Ad image

Kiderült, hogy a zenész az egzotikus reality forgatása közben folyamatosan megalázta, verbálisan felmosta a padlót a barátnőjével. L.L. Junior számtalanszor  megalázta korábbi barátnőjét, Dárdai Blankát. De olyan szinten porba taposta szerencsétlen lányt, hogy a stábnak is roppant kínos volt.

„Nagyon csúnyán beszélt szegény lánnyal, a kamerák előtt egyenesen Alekoszhoz hasonlította a viselkedését” – mesélte a Storynak egy stábtag. Tény, hogy L.L. Junior és Dárdai Blankával a többi párnál később csatlakozott az Ázsia Expressz ötödik évadához. A Fülöp-szigeteki és tajvani forgatás komoly próbára tette a kapcsolatukat. Amit az olyannyira nem állt ki, hogy hazatérve rögtön szakítottak. Bár rövid időre kibékültek, már nincsenek együtt.

Utólag röstelli a viselkedését

Tény, hogy a kamera előtt egy darabig bárki sikerrel játszhat szerepet. De a folyamatos stresszhelyzetben előbújik az ember igazi énje. Akkor derül ki, hogy mennyire megértő, türelmes, szeretetteljes a párjával szemben. L.L. Junior utólag annyira röstellte a vállalhatatlan viselkedését, hogy a stábtag szerint ki akarta vágatni a számára kínos, Blankával közös jeleneteket. Azonban nem járt sok sikerrel – tudta meg a magazin.

„Természetesen a műsor utómunkájába és szerkesztésébe nem szólhatnak bele a szereplők. Az csakis a kreatív csapat döntése, hogy a rengeteg forgatott anyagból mi kerül adásba, és mi nem. Ebben a TV2 munkatársait csakis a műsorszerkesztés szakmai aspektusai és az adott adások struktúrája, dinamikája, történetszálai befolyásolják, semmi más” – válaszolta a lapnak L.L. Junior próbálkozása kapcsán a TV2 sajtóosztálya. 

Blanka csak a szépre emlékezett

Dárdai Blanka Ázsiából hazatérve csak a szépre emlékezett. Az oldalán áradozott arról, hogy mennyire megváltoztatta őt az Ázsiában látott szegénység.

„Olyan hála van bennem Ázsia óta! Ez a fajta bőség, az otthon kényelme, annyira, de annyira hiányzott, hogy az hihetetlen. Azzal soha nem volt gond, hogy az apró dolgokért is hálás tudjak lenni, de Ázsia óta rájöttem, hogy ezek nem apró dolgok. Ez a minden! Az ember csak k*rvára telhetetlen. Mindenem megvan, ami a boldog élethez szükséges. Gazdag vagyok! Van mindennap mit ennem, innom, és van ágyam. Köszönöm! És ez nem elcsépelt gondolat. Amióta hazajöttem, sok pillanatnál megállok. Szeretem, ahogy változok és ülepednek bennem dolgok. Ezért jó élni!” – idézte Dárdai Blanka szavait az Origo.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés