ACNEWS

2024. September 23.   |   Tekla napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Lady Diana volt szeretője, James Hewitt Ukrajnában önkénteskedett

James Hewitt, Diana hercegnő egykori szeretője önkéntesként dolgozott a háború sújtotta Ukrajnában, hogy olyan ártatlan civileket mentsen, akik Vlagyimir Putyin inváziója után hajléktalanok maradtak.

Hirdetés
Ad image

James Hewitt, Diana hercegnő egykori szeretője önkéntesként dolgozott a háború sújtotta Ukrajnában, hogy olyan ártatlan civileket mentsen, akik Vlagyimir Putyin inváziója után hajléktalanok maradtak.

Hewitt már végrehajtotta a küldetését a Help4Ukraine számára, és karácsony előtt ismét visszatér az országába. Mielőtt csatlakozott volna a Help4Ukraine-hez, összeállt a Coldstream gárda egykori tisztjével, Mikey Stewart-Richardsonnal, majd négyezer kilométeren át átszelte az országot, és menekülteket mentett meg. Köztük egy tanárnőt, Irenet, aki több mint egy hónapja „a föld alatt élt, víz, villany, fűtés, főzési gáz, tiszta ruha nélkül, ugyanis a lakását lebombázták.

Indulás előtt Hewitt egy nonprofit szervezetet hozott létre az év elején, hogy segítsen a kiszolgáltatott embereknek Ukrajnából elmenekülni, együtt egy korábban kitüntetett brit parancsnok fiával, aki hasonló alapot hozott létre Afganisztánban.

Ezenkívül megalapította a HOP, Humanitarian Online Payments ments nevű szervezetet, amely  ukrán családokat helyezi el biztonságos otthonokban Lvivben, Kijevben, az Egyesült Királyságban vagy az EU-ban – írta meg a La Stampa.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés