ACNEWS

Lajcsi már járni sem tud, egy napot sem ült a börtön cellasorán

Lajcsi nagyon ideges lett Fotó: TV2
Lajcsi nagyon ideges lett Fotó: TV2
A közműlopásért elítélt trombitás úgy lerobbant a börtönben, hogy már csak kísérettel képes a büfébe menni.
Hirdetés
Ad image

A légzési nehézségekkel küszködő Lajcsi a bevonulása óta a börtön egészségügyi részlegén van. Egyetlen napot sem töltött a cellasoron, ami a betegségében kétkedőket felháborítja. Ugyanakkor a zenész ismét otthonápolási kérelmet küldött be a bíróságnak, aminek elbírálása még folyamatban van.

Nehéz eldönteni a börtönhíreket hallva, hogy az ember szánja Lajcsit, vagy közömbös maradjon vele szemben. A fél országban visszatetszést keltett, amikor a közműlopásért 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt Galambos Lajos nem vonult be börtönbe. Ugyanis – mint azt az AcNews is megírta – egészségügyi problémákra hivatkozva halasztást kért és kapott.

Aztán amikor már nem tudta tovább húzni, halasztani a büntetése megkezdését, magánmentővel jelent meg a baracskai börtön kapujánál. Sokan azt hitték, hogy szimulál. De az azóta érkezett hírekből – amiket ő küldött az ügyvédjén keresztül a sajtónak – kiderült, hogy tényleg nagy a baj.

Helyesek az értesüléseik, Galambos Lajos most már kizárólag kísérővel képes sétálni, egyedül el sem engedik. Kísérik a BV boltba, ahol vásárolhat, illetve az egészségügyi sétáin is mellette kell legyen valaki” – nyilatkozta a Ripostnak dr. Csontos Zsolt ügyvéd.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés