ACNEWS

Lajcsi össze-vissza beszél, menjen már a börtönbe!

A trombitás folytatja a kommunikációs ámokfutását.

Hirdetés
Ad image

A trombitás folytatja a kommunikációs ámokfutását.

Galambos Lajos bármelyik nap megkaphatja az értesítést, hogy be kell vonulnia a kecskeméti Parkettásnak nevezett börtönbe. Lehet, hogy már tudja is a pontos időpontot, nem lennénk meglepve, ha már ezen a héten megkezdené a közműlopásért rá kiszabott szabadságvesztését.

Mint azt az AcNews megírta, Lajcsit jogerősen 3 év, 6 hónap börtönbüntetésre ítélték, mert ipari mennyiségben lopta az áramot, a gázt és a vizet. Azonban február 15-én nem jelent meg a kijelölt bv intézetben, mert halálos betegségére hivatkozva halasztást kért. Ezt a minap elutasította a bíróság, így Lajcsi bármennyire is prüszköl miatta, ugyanúgy, ahogy minden elítéltnek, neki is meg kell kezdenie a büntetése letöltését.

Előtte még a múlt hétvégén fellépett Tataányán, ahol meghökkentő nyilatkozatot adta a Borsnak.

„Azt is tudom, hogy fogadásokat kötöttek, lesz-e buli vagy sem. Hát lesz buli! A dáridó ott van, ahol én vagyok és ez már így is marad” – nyilatkozta Lajcsi a Borsnak a tatabányai koncert előtt. Így folytatta:

„Ugyanakkor a saját elhatározásomból és persze az egészségi állapotom okán is, egyelőre visszavonulok a színpadról. A soron követő bulikat lemondtam. Nem lehet két végén égetni a gyertyát. Így amíg véget nem ér a kálváriám, addig ehhez  a döntéshez tartom magam. Ezt tanácsolták az orvosaim és erre kért a családom is.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés