ACNEWS

Lajcsi összeomlott: még 10 hónapig biztos börtönben marad

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Jogerősen is elutasította BV bíró Galambos Lajos szabadulási kérelmét, így leghamarabb jövő év áprilisában mehet haza.
Hirdetés
Ad image

Összeomlott a közmű lopásért börtönben sínylődő Lajcsi, miután megtudta, hogy a bíróság jogerősen is elutasította a reintegrációs kérelmét.  A Blikk információja szerint a trombitaművész még 10 hónapig, azaz 2025. áprilisáig egészen biztosan rácsok mögött marad.

Mint az tudott, Lajcsit 3 év 6 hónap büntetésre ítéltek áram-, víz- és gázlopás miatt. Ebből a korábbi letartóztatásával beszámított 4 hónappal együtt másfél évet már letöltött. És még 24 hónap van hátra a büntetéséből. Nyilván a trombitás fejben már százszor lejátszotta, hogy mi lesz az első dolga, ha júniusban kedvezménnyel szabadulhat. Ehelyett pár hete első fokon, majd a minap immár jogerősen is elutasította a BV bíró a szabadulási kérelmét. Amit legközelebb 10 hónap múlva, vagyis 2025 áprilisában adhat be, addig Baracskán kell maradnia.

A lap szerint ilyenkor két dolgot vizsgál a bíróság: történhet-e bűnismétlés, illetve, hogy milyen társadalmi hatásai lehetnek, ha idő előtt kiengedik az elítéltet. Lajcsiról pedig az egész ország tudja, hogy még egyetlen napot sem töltött a baracskai börtön zárkájában. Helyette a gyengélkedőn fekszik. Talán ezért gondolta a bíró, hogy sokak igazságérzetét sértené, ha Lajcsi idő előtt szabadulna.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés