ACNEWS

Lajcsi újabb betegséggel küzd a börtönben

Fotó: TV2
Fotó: TV2
A trombitás újabb üzenetekkel bombázza a nyilvánosságot, szerinte nem lehet a betegségét a börtönben kezelni.
Hirdetés
Ad image

Mielőtt a közműlopásért elítélt Galambos Lajos április végén bevonult be a baracskai  börtönbe, állandóan azt hangoztatta, hogy férfiasan, emelt fővel vállalja a kirótt büntetését. Vagyis a 3 év 6 hónapos szabadságvesztést. Csakhogy a bevonulása előtt, később a börtönből az ügyvédjén át küldött üzenetei mind az ellenkezőjéről tanúskodtak.

Most azt állítja, hogy a sok stressztől tüdőbetegség alakult ki nála, amit szerinte nem lehet a börtönben megfelelően kezelni. Ezért kérvényezte, hogy a korábban emlegetett betegsége miatt otthon tölthesse le a büntetését – írta a Ripost.

Ráadásul depressziós lett, mert a BV bíró döntésére várnia kell.

Hogy most mi szükség van a depressziós lelkiállapota felemlegetésére? Vélhetően az ügyvédjén keresztül próbál a döntést hozó büntetés végrehajtási bíróra hatni. És a nyilvánosságra. Ha Lajcsi az általa emlegetett indokokkal szabadulna, az alaposan kiverné a biztosítékot az igazságra érzékeny emberekben. Hiszen a családján és a szűk baráti körén kívül vélhetően az egész ország azt szeretné, ha megemberelné magát és ígéretéhez híven leülné a büntetését.

Mindenesetre a bíróság napokon belül dönt arról, hogy Lajcsi betegsége a börtönben is kezelhető, vagy a trombitást hazaengedik otthonápolásra.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés