ACNEWS

Laky Zsuzsi fehérneműben hódít, nehéz szavakat találni, olyan szép

A nagykanizsai Laky Zsuzsi ma is a leggyönyörűbb szépségkirálynő Fotó: Laky Zsuzsi / Facebook
A nagykanizsai Laky Zsuzsi ma is a leggyönyörűbb szépségkirálynő Fotó: Laky Zsuzsi / Facebook
Húsz éve, hogy a nagykanizsai lány Európa legszebb lánya lett, azóta két kislány édesanyja, de a szépsége semmit nem kopott.
Hirdetés
Ad image

Laky Zsuzsi az elmúlt évtizedek magyar szépségkirálynői között ma is koronát érdemelne. Az ő életét soha nem kísérték botrányok, nem kereste magyar milliárdosok, arab hercegek kegyeit, mint annyi más modell. Tizenöt év házasság után is hűséges maradt a férjéhez, akivel a legnagyobb szeretetben neveli két, meseszép kislányát. Zsuzsi legutóbb a TV2 Farm VIP című műsorában szerepelt, ahol újfent kiderült, hogy mennyire tisztességes, jó ember.

Laky Zsuzsi most a fehérneműs fotóival kápráztatta elé a követőit. A második lánya születése után felszaladt rá pár kiló, de harcművész férje, Dietz Guszti akkor is gyönyörűnek látta. És ezt gyakran hangoztatta is – írta a femina.hu. Zsuzsi mára lefogyott, hamarosan a 40. születésnapját ünnepli. Most Horváth Anna divattervező által megálmodott fehérneműkben mutatta meg magát a kamerának. A végeredményt látva 10 évet simán letagadhatna.

„Bevallom, ezeket a fotókat még nem láttam, de amint lehet, megnézem – árulta el az AcNews-nak Dietz Guszti. – Én akkor is ugyanígy imádtam és gyönyörűnek láttam feleségemet, amikor pár kiló felszaladt rá. Tudom, hogy sokat dolgozik azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy most. De nemcsak kívülről látom őt a legszebbnek. A lelke is az. Szerintem ez át is jött a TV2 Farm VIP műsorában. A döntő után a legnagyobb bulvárlapok Facebook oldalain sem találtam egyetlen olyan bejegyzést, amiben bántották, kritizálták volna.”

Laky Zsuzsi fehérneműs fotóit IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés