ACNEWS

Lángcsóvákkal riogat a német farkasember – nem tudják elkapni

Egy őrült férfi farkasbőrbe bújva hozza a szívbajt már öt éve a turistákra.

Hirdetés
Ad image

Egy őrült férfi farkasbőrbe bújva hozza a szívbajt már öt éve a turistákra.

Egy Blankenburg melletti erdőben egy kiránduló azt állította, hogy pár napja egy titokzatos lényt látott, aki a szívbajt hozta rá. A beszámolója szerint éppen kutyát sétáltatott, amikor hirtelen a semmiből lángcsóvák jelentek meg körülötte. Szerencsére a férfi a kutyájával együtt sikeresen elmenekült a tűz elől. Azonban egy ijesztő lényt vett észre a lángok túlsó oldalán. Elmondása szerint az illető úgy nézett ki, mint egy farkasember – írja a bild.de.

A rendőrség és a tűzoltóság azonnal a helyszínre érkezett. Miután eloltották a tüzet, elmondták a kiránduló férfinak, hogy nem ő az első, aki egy ilyen lényről számol be, és rejtélyes módon a többi esetben is lángcsóvák jelentek meg ott, ahol a farkasember ólálkodott.

A rendőrség szerint egy farkasbőrbe vagy jelmezbe bújt őrült áll az összes ügy mögött, aki az erdőben él.

„Ez a lény vagy személy legalább öt éve foglalkoztat minket” – nyilatkozta a lapnak Alexander Beck, a tűzoltóság szóvivője.

 „Újra és újra érkeznek bejelentések arról, hogy egy farkasemberre emlékeztető személy riogatja az erdő látogatóit. Minden esetben tűzzel próbálja elijeszteni az embereket.”

Az illető valószínűleg kedveli a vérfarkas mítoszokat, ugyanis az esetek nagy részében pont a telihold időszakában „támadt” a gyanútlan kirándulókra. Mindemellett a rejtőzködés mestere is, hiszen sem a helyi rendőrség, sem a tűzoltóság nem bukkant eddig a nyomára.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés