ACNEWS

Lapátra került Hajdú Péter, vállalhatatlan a TV2 számára

A csalásért jogerősen elítélt Hajdú Pétert kivetette magából a tévések világa/fotó: Media1
A csalásért jogerősen elítélt Hajdú Pétert kivetette magából a tévések világa/fotó: Media1
Az ÁFA csalásért elítélt műsorvezető júliustól a televíziózás partvonalán kívülre kerül.
Hirdetés
Ad image

Június 30-án a TV 2 vezérigazgatója, Vaszily Miklós megszünteti Hajdú Péterrel kötött tanácsadói megbízatását – adta hírül a Média1.hu. Ez azt jelenti, hogy Hajdú végül kipörgött a televíziózásnak nevezett nagy társasjátékból, és esélye sincs, hogy visszakerüljön oda. Hosszú éveken keresztül rejtély volt a tévés szakemberek számára, hogy a csak „tehetségtelen ripacsként” emlegetett Hajdú Péter hogy’ kerülhetett televíziós műsorvezetői székbe.

Hiszen, amíg a túltelített piacon a vérprofik nem jutottak lehetőséghez, ő a kapcsolatai révén valahogy állandóan lehetőséget kapott. Igaz, ahol csak megfordult, onnan egy idő után szinte mindig kiebrudalták. Épp egy éve, hogy az általa vezérigazgatóként működtetett LIFE TV és Ózon TV annyira gazdaságtalanná vált, hogy a tulajdonos takarékossági okokból megszüntette a saját gyártású műsorok készítését. Hajdú ezután került tanácsadóként a TV2-höz, de úgy tűnik, ott sem termett babér a számára.

Felvetődik a kérdés: ezek után lesz még köze a kiöregedő Hajdú Péternek a tévézéshez. A jelek szerint legfeljebb csak akkor, ha otthon bekapcsolja a készülékét. És így mindenki jól jár, leginkább a nézők.

Hisz ne felejtsük el: Hajdú korábban a TV2-től, majd utána az ATV-től is botrányos körülmények között távozott. Ráadásul skarlátbetűként virít rajta a bélyeg, hogy egy elítélt gazdasági  bűnöző. Ugyanis a bírósági ítélet szerint Hajdú cége 280 millió forintos ÁFA csalással kárt okozott a költségvetésnek – írta korábban a 24.hu.

Emiatt Hajdú Pétert 2020. december 7-én jogerősen 1 év 6 hónap börtönbüntetésre, és 5 millió forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság, melynek letöltését 4 év próbaidőre felfüggesztette.

Emlékeztetőül: a próbaidő még nem járt le. Ha Hajdú jövő decemberig akár a legkisebb törvénysértést elköveti, mehet a barátja, Lajcsi után.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés