ACNEWS

Lázad Molnár György Elefánt: „Nincs már olyan, hogy Omega!”

A legendás zenekar gitárosa hallani sem akar róla, hogy újra alakuljon az együttes.

Hirdetés
Ad image

A legendás zenekar gitárosa hallani sem akar róla, hogy újra alakuljon az együttes.

Az Omega zenekarból csupán már ketten vannak életben, Molnár György Elefánt gitáros, és a dobos Debreczeni Ferenc, vagy ahogy hívják: Ciki. Utóbbi a minap azt mondta, hogy meggyászolta már a barátait, és ideje tovább vinni a zenekar örökségét, zenésztársa rögtön visszautasította, hogy még egyszer Omega koncerten vegyen részt.

„Egész egyszerűen, nincs már olyan, hogy Omega! Az, hogy Ciki unatkozik, és zenélni akar, az ő dolga. Én ebben nem veszek részt. Miért nem lehet felfogni, hogy meghaltak a tagok? A zenénk örökké élni fog, mi nem” – kezdte élesen az AcNewsnak Elefánt, majd azzal folytatta, hogy már a tavaly augusztusi Omega 60 koncerten is borzalmasan érezte magát.

„Tavaly volt az a 60 éves valami… na, ha valaha is rosszul éreztem magam, akkor ott igen. Két okom is volt rá: az egyik az, hogy az operációmból adódóan, fizikailag még nem voltam felkészülve erre, de addig erőszakoskodtak velem, hogy elvállaltam. Már a 360 kilométeres leutazás is megterhelő volt a friss sebemmel. Aztán a színpadon szédültem is.”

„Ezek után az is szörnyű volt, hogy koncert közben néztem előre és egy vadidegen embert látok, ahogy próbál „Kóborul” énekelni. Aztán hátranéztem és kérdeztem magamban: Hol a Benkő Laci? Hol a Mihály Tomi? Nagyon hiányoztak a srácok. Alig vártam, hogy vége legyen az egésznek. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem veszek részt ebben az erőltetett menetben. Ha Ciki fel akar lépni akkor hajrá, de ő egyedül nem az Omega.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés