ACNEWS

2024. September 23.   |   Tekla napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Lebénult az M5 és M1 autópálya – délután az M7 csatlakozik

Illusztráció / Fotó: Pixabay
Illusztráció / Fotó: Pixabay
Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé baleset, az M5-ös sztrádán pedig munkavégzés bénítja meg hosszú kilométereken a közlekedést.
Hirdetés
Ad image

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, a Nagyszentjános-Bőny csomópontnál több személygépkocsi ütközött össze. Emiatt a 104-es kilométernél a belső sávot ideiglenesen lezárták. Mostanra feloldották, de jelentős a torlódás.

Hasonlóan tragikus a helyzet az M5-ös autópályán Budapest felé, Örkény térségében. Itt a belső sávban éppen munkavégzés folyik, sövényt vágnak. A gépek az 51-es kilométertől indulva dolgoznak, emiatt mozgó terelés mellett a belső sávot lezárják. A forgalom csigalassúsággal halad.

Eközben új terelést építenek ki Örkényés Lajosmizse térségében. A 64-es és az 58-as kilométer között a főváros felé haladók már csak a külső és a leálló sávot használhatják. A nap folyamán a jobb pályán, vagyis Szeged felé építik ki a sávelhúzást. Emiatt kezdetben a belső sávra terelik az autósokat. Majd délutántól az ellenkező oldal belső sávján is biztosítva lesz a közlekedés – adta hírül az Útinform. 

Rossz hír az5-ös főúton közlekedőknek, hogy Hernád határában két személygépkocsi rohant egymásba. A 49-es kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták, aki teheti inkább Dabas felé kerüljön.

Délután két órakor megindul Budapestről a Balaton felé az autótenger. Emiatt várhatóan óriási dugó lesz az M7-es autópályán egészen Siófokig. Akinek nem fontos a délutáni csúcsidőben elindulni, az válasszon inkább egy későbbi időpontot az utazásra.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés