ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Lebukott a lájkvadász tiktokker: senki sem hisz neki

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Hazaérve arra lett figyelmes az influenszer, hogy idegenek újítják fel a lakását. Ez pedig már másodszorra történt meg vele.
Hirdetés
Ad image

Chloe Fountain pár percre leugrott a boltba. Erre az időre azonban nem zárta be az ajtaját, miután egy Detroit határán lévő kisvárosban él, ami „elképesztően biztonságos”. Mit ad Isten, mire hazaért, egy vörös szőnyeget talált az előszobájában, a konyhában pedig egy csapat munkást, akik éppen egy gránitpultot szereltek fel a konyhájában. Ez már alapesetben nem egy könnyen hihető történet, még úgy se, ha tudjuk, a tiktokker olyan környéken lakik, ahol minden ház egyforma.

De Chloe rátett egy lapáttal. Azt állítja, ez nem az első ilyen eset. Egy évvel ezelőtt a kertjét újították fel, miközben ő elszaladt otthonról. „Miért történik velem ez állandóan? A munkások megint rossz házhoz jöttek…” – idézte a lányt a DailyMail. Ezt próbálta is jelezni a munkásoknak egy azóta már törlésre került videó szerint. „Az egyik fickó most a főnökével beszélget, de úgy néz ki, mostantól ez a rohadt gránit lesz a konyhámban.” – panaszkodott a videóban a nő. Chloe alighanem a szerencsés véletlenek bajnoka, hiszen a kertje felújításakor olyannyira eltévesztették a kertészek a házat, hogy többször is visszamentek hozzá, hogy befejezzék a munkát (?).

Nem véletlen, hogy a követői megkérdőjelezték a videót.

Többen jelezték is a kommentek között, hogy a gránit pultokat méretre készítik a konyhapulthoz szabva. „Ahol én lakom, a házak mind egyformák. Pontosan ugyan olyan az elrendezésük.” – szólt a magyarázat. „Konyhabútorokat készítek, és megerősíthetem, hogy ilyen nem létezik. Nem megyünk csak úgy be valakinek a házába és kezdjük el összeszerelni a dolgokat. Szükség van arra, hogy az ügyfél otthon legyen.” – írta valaki más. „Nyilvánvalóan a nézettségért csinálja. Valószínűleg fizetett nekik.” – jelezték többen.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés