ACNEWS

„Lebukott az anyám: a férjemen lovagolt a hitvesi ágyban”

Fotó: shutterstock
Fotó: shutterstock
Először nem tudta, kinek higyjen: a szemének vagy az esküdöző férjének. Aztán minden pontosan kiderült...
Hirdetés
Ad image

Redditen osztotta meg egy nő a történetét. A pokoli kínokat átélő feleség tanácsért fordult az internet népéhez, mert már nem tudta, hogy mit tehetne. Kinek higgyen: a szemének vagy a férjének. Jennifer 5 évvel ezelőtt ment hozzá a férjéhez, két közös gyerekük született ez idő alatt. Sajnos azonban a bérleti árak úgy megemelkedtek, hogy édesanyja nem tudta tovább fizetni azt. Így végül a fiatal házasok befogadták őt. „Boldog voltam, hogy segíthetek neki, ahogy ő is támogatott az egész életem során.” – kezdett bele a történtébe Jennifer.

Férjét izgatta az anyja, amikor rájuk nyitott

Kezdetben idillinek bizonyult, hogy a feleség édesanyja is bekerült a képbe, hiszen Jennifer és a férje, Ross is teljes munkaidőben dolgoztak. Az nagymama így tudott vigyázni a kicsikre és nem kellett bébiszittert hívni hozzájuk, vagy bölcsödébe küldeni őket.

Egy nap, egészen pontosan a poszt megjelenése előtti este Jennifernek túlóráznia kellett a munkahelyén. A hosszú nap után hazafele még beugrott vacsoráért, majd elindult az otthonába. Amikor belépett az ajtón a saját hálójából hallotta meg az anyja hangját. Éppen Rosson ült és gombolta ki a férj ingét. Jennifer elmondása szerint a férje szemmel láthatóan kényelmetlenül érezte magát, és próbálta anyósát leemelni magáról. „A földre ejtettem az ételt, ami a kezemben volt, majd jeleztem nekik, hogy ott állok. Elkezdtem kiabálni velük, anyámmal közöltem, hogy szálljon le a férjemről és takarodjon innen. Ő elkezdett könyörögni, hogy nincs hová mennie. De én csak sikítottam tovább, hogy takarodjon. Végül felállt és elfutott.” – emlékezett vissza Jennifer.

Egyedül maradt a két gyerekkel

„Később küldtem neki egy SMS-t, hogy holnap szedje össze a cuccait, és ezután nem akarom őt többé látni. A férjem közben esküdözött, hogy nem csinált semmit, de őszintén… nem tudom, hogy mit higgyek.” – zárta a poszt első felét a kétségbeesett asszony.

Pár nappal később, azonban folytatódott a történet, miután az édesanyja átment hozzájuk a holmijáért. Jennifer vallatni kezdte az anyját, kiderült, hogy hónapok óta viszonyuk van egymással. Különböző szexuális játékokkal és helyzetekkel kísérleteztek a háta mögött. Ross éppen az anyósa holmiját hordta ki a kocsiba, amikor Jennifer utolérte. „Üzeneteket váltottak, hogy mikor megyek el dolgozni, hogy együtt tudjanak lenni. Lerohantam a földszintre, ahol éppen anyám cuccát vitte ki az autóhoz. Követeltem tőle, hogy azonnal menjen el, majd beadtam másnap a válókeresetet. Az arca teljesen érzéketlen volt, miközben üvöltöttem vele. Majd karon ragadta anyámat és elhajtottak a kocsival. Ők voltak az a két ember, akiket a legjobban szerettem. Mindketten elárultak és nem tudom, hogy most mit tegyek.” – zárta történetét Jennifer.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!