ACNEWS

Lebukott! Sebestyén Balázs új munkát kapott

Érdekes hirdetésre bukkant az AcNews egy jegyeket árusító weboldalon.

Hirdetés
Ad image

Érdekes hirdetésre bukkant az AcNews egy jegyeket árusító weboldalon.

Nemrégiben az RTL klub tartott egy sajtótájékoztatót, ahol többek között a csatorna új logójáról, és a jövőben érkező műsorokról volt szó. Akkor bejelentették, hogy sok év után, Sebestyén Balázs és Vadon Jani újra egy távoli országba látogat több hírességgel, hogy sok év után leforgassák a Celeb vagyok, ments ki innen! című showműsor új évadát.

Van azonban egy másik műsor, amit nem jelentettek be, holott hamarosan elkezdődik a forgatása. Mindezt egy olyan weboldalról tudtuk meg, amely azzal foglakozik, hogy különböző eseményekre, koncertekre illetve utazásokra árulnak jegyeket.

Mint kiderült, három év után folytatódik a Gyertek át! este című vetélkedő az RTL Klubon, melynek csakúgy mint máskor, ezúttal is Sebestyén Balázs lesz a műsorvezetője. A közönség szerepét, pedig akárki betöltheti, ha kifizeti a háromezer forintos jegyet. A műsor népszerűségét jelzi az is, hogy olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a jegyek már el is fogytak.

Természetesen felkerestük ezzel kapcsolatban az RTL klub illetékes munkatársát, hogy megkérdezzük tőle valóban lesz-e új évad a Gyertek át!-ból, tényleg ennyibe kerül-e egy jegy a felvételre, miért nem jelentették be ezt a műsort is a múltkori sajtótájékoztatón, és hogy valóban elkezdik-e forgatni 8 nap múlva a vetélkedőt.

„A hír igaz, hamarosan valóban elkezdődik a Gyertek át! című műsor forgatása. Arról, hogy a nézők mikor láthatják a népszerű műsor legújabb epizódjait, a megfelelő időben tájékoztatjuk majd a sajtó munkatársait és a nézőket” – adta a választ az AcNewsnak a RTL Klub sajtósa.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés