ACNEWS

Lebukott Szabó Zsófi, aranyásónak hívják az új pasija miatt

Szabó Zsófi új pasija a pletykák szerint nős, többgyermekes üzletember/Fotó: RTL
Szabó Zsófi új pasija a pletykák szerint nős, többgyermekes üzletember/Fotó: RTL
Támadják az RTL népszerű műsorvezetőjét, akit irigyei az idős, milliárdos pasija miatt csak aranyásónak gúnyolnak.
Hirdetés
Ad image

Bár a szépséges műsorvezető év elején megfogadta, hogy nem lesz többé szerelmes, az érzelmeinek még ő sem tud megálljt parancsolni. Pár hónapja a fél ország még azért drukkolt, hogy összejöjjön a műsorvezető társával, Miller Dáviddal. Zsófi akkoriban élő adásban kikotyogta, hogy Dávidnak volt nála egy próbálkozása. Erre Miller Dávid kapásból azt válaszolta, hogy igen, de nem volt Zsófihoz elég pénze. Ez a dialógus szemmel láthatóan kínos volt mindkettőjük számára, ezért gyorsan témát váltottak.

A pletykák szerint Szabó Zsófinál csak a pénzes férfiaknak van esélye. Tény, hogy Berki Krisztiántól a férjén át Shane Tusupig mind sikeres ember volt, akit a szívébe, no és az ágyába engedett. Nincs ebben semmi, hiszen a napokban Jázmin Viktória a 2021-es szépségkirálynő az RTL párkereső műsorában nyíltan bevallotta, neki a párja bankkártyája az, ami biztonságérzetet ad.

A Bors szerint Szabó Zsófi újra szerelmes. Ezúttal egy gazdag, idősebb, szíriai milliárdosba, akinek Magyarországon is vannak üzleti érdekeltségei. Kapcsolatuk annyira elmélyült, hogy már többször is nyaraltak együtt külföldön. Zsófi dúsgazdag üzletember szerelméről annyit lehet tudni, hogy nála jóval idősebb, és nagyon hasonlít Danny DeVitóra, a világhírű színészre. Egy bennfentes információja szerint legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. Emiatt Zsófit a Facebookon az irigyei aranyásónak hívják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés