ACNEWS

Lebukott Tóth Gabi, vele csalta meg a férjét

Tóth Gabi / Fotó: TV2
Tóth Gabi / Fotó: TV2
Tóth Gabi egy nála 6 évvel fiatalabb, párkapcsolatban élő férfival lépett félre a pletykák szerint, ezért hagyta el a sztárséf.
Hirdetés
Ad image

Kipakolt a felszarvazott sztárséf jóbarátja, aki szerint Krausz Gábor megalázva, összetörve, elárulva érzi magát. A sztárséf már el is költözött Tóth Gabitól a szentendrei, közös otthonukból.

„Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört – árulta le  a Blikknek Vomberg Frigyes. Mint mondta, a sztárséffel való barátsága évekkel ezelőttre datálódik. Két-három naponta beszélnek, Frigyes segít Gábornak, aki nincs jól, nagyon megviselték a történtek.

A bulvárlap szerint egyre több jel mutat arra, hogy a válás hátterében egy harmadik fél áll. És Tóth Gabi volt az, aki más mellett kereste a boldogságot. Erre utal a sztárséf hírhedtté vált, sokat emlegetett bejegyzése, amiben tudatta a szakítás hírét. Bár tartalmában ugyanazt a szöveget tette ki Tóth Gabi és Krausz Gábor, de a sztárséf a fricska szót is hozzátűzte. Ami több mint beszédes.

Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet… – írta Krausz. A neten rögtön megindult a találgatás, ugyanis Tóth Gabi koncertjein a Fricska Táncegyüttes is fellép. A közösségi oldalakon a kommentelők nevén is nevezték a csapat egyik tagját, aki amúgy párkapcsolatban él. Ráadásul Tóth Gabi rengeteg szívecskét küldött a férfi fotói alá. A Blikk úgy tudja, Tóth Gabi néhány hete lebukott, hogy megcsalta Krauszt a nála hat évvel fiatalabb férfival. Állítólag  régóta izzott közöttük a levegő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés