ACNEWS

Ledarálta Imre bácsi lábát a traktor boronája Ecsegfalván

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Az idős gazda sietett tárcsázás közben, életveszélyes sérülést szenvedett, amikor a mozgásban lévő traktor mögé állt.
Hirdetés
Ad image

Bedarálta Imre bácsi lábát a traktor boronája Ecsegfalván, amikor a mozgásban lévő munkagép mögé ment, hogy elhárítson egy hibát. A bajba jutott gazda még fel tudta hívni a feleségét, hogy segítséget kérjen, majd elájult. A borona a férfi mindkét lábát szétzúzta. Csak a tűzoltók tudták kiszabadítani, mentőhelikopter szállította kórházba.

„A régi típusú traktorok nagyon lassan is képesek haladni. Ha a vezető nem állítja le a motort, hanem leugrik róla és sebességben hagyja, kényelmes tempóban gyalogolhat mellette. Itt is ez történhetett. Kiszállt, hogy megnézze, mi van az elakadt tárcsával, és valahogy alá került – magyarázta az AcNews-nak a bajba került traktoros szomszédja, Sóti bácsi. – Imre bácsit megfontolt, komoly embernek ismerem, biztos, hogy nem ivott, amikor a gép nyergében ült. Ezért döbbentem meg, amikor egy mentő rohant sivítva keresztül a falun, és lement a földútra. Aztán Kisújszállásról jöttek a tűzoltók, csak úgy porzott az út utánuk. Félórával később jött a hír, hogy Imrével baleset történt. Úgy hallottam, olyan súlyosan megsérült mindkét lába, már nem sok esély van rá, hogy talpra áll.”

Sóti bácsi szerint az esős időszakban mindenki siet, ugyanis miután learatták a napraforgót, október 10-éig el kell vetni a búzát, ehhez készíthette elő a gazda a földet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés