ACNEWS

Légy szép: így fiatalít az exoszóma-terápia

Fotó: EverDerm
Fotó: EverDerm
Az anti-aging és regeneratív kezelések népszerűsége egyre növekszik és egyre szélesebb tárház áll rendelkezésünkre.
Hirdetés
Ad image

Az anti-aging kezelések célja, hogy lassítsák az öregedés jeleinek megjelenését és visszaállítsák a bőr fiatalságát. Ezek a kezelések lehetnek sebészeti és nem sebészeti eljárások is. A sebészeti beavatkozások közé tartozik például a facelift eljárás, míg a nem sebészeti kezelések közé sorolhatók a botox-injekciók, fillerek, lézeres kezelések és peeling- ek. A legújabb trendek közé tartozik az exoszóma-terápia, amely természetes módon serkenti a bőr regeneratív folyamatait, így biztosítva a fiatalos megjelenést hosszú távon. Az anti-aging kezelések segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát, csökkenteni a ráncokat és egyenletesebbé tenni a bőrtónust, így hozzájárulnak az önbizalom növeléséhez és az egészséges, fiatalos megjelenés megtartásához

Az exoszóma-terápia az egyik legújabb és legizgalmasabb fejlemény ezen a területen és Magyarországon már Exosome Therapy néven elérhető az EverDerm Klinika bőrszépészeti eljárásai közt is. A terápia lényege, hogy felhasználja a sejtek által termelt apró, de rendkívül hatékony exoszómákat a bőr regenerálására és fiatalítására.

Mi is az az exoszóma?

Az exoszómák kicsi, membránnal borított vezikulumok, amelyeket a sejtek termelnek és különböző biológiai folyamatokban vesznek részt. Ezek az apró struktúrák fontos szerepet játszanak a sejtek közötti kommunikációban és az anyagok átvitelében. Az exoszómák rendkívül sokoldalúak és hatékonyak lehetnek a bőrápolásban, mivel képesek serkenteni a bőr saját regeneratív folyamatait.

Fotó: EverDerm

Hogyan használható a szépségiparban?

Az exoszómák rendkívül sokoldalúak és hatékonyak lehetnek a bőrápolásban. Serkentik a kollagén- és az elasztin termelését, amelyek elengedhetetlenek a bőr rugalmasságának és feszességének fenntartásához. Emellett segíthetnek a bőr hidratáltságának növelésében és a pigmentációs rendellenességek csökkentésében is. Az exoszóma-terápia végezhető kiegészítő kezelésként más bőrkezelések után is, mint például a rádiófrekvenciás mikrotűs bőrszerkezet javítás, az elérhető legjobb eredmény érdekében, hisz a mikrotűs kezelés során apró bőrsérüléseket okozva biztosítják, hogy az exoszómák biztonsággal bejuthassanak a bőr mélyebb rétegeibe is. 

Az Exosome Therapy egy izgalmas és hatékony új lehetőség a bőr megújítására és fiatalítására, amely természetes módon serkenti a bőr saját regeneratív folyamatait, és látványos eredményeket nyújt az anti-aging kezelések terén. (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés