ACNEWS

Lékai-Kiss Ramóna: „Nem tudtam abbahagyni a sírást”

Fotó: Biró Eszter
Fotó: Biró Eszter
Jön a második évadja a Hazatalálsz!-nak. Lékai-Kiss Ramóna elmesélte, hogy sokszor nehezen rázódott vissza a valóságba a forgatások között.
Hirdetés
Ad image

Tavaly januárban debütált a TV2 napi sorozata, a Hazatalálsz! A formátum eredetije Horvátországban íródott, amit a magyar nézők ízlésének megfelelően adaptáltak a forgatókönyvírók. A második évad történetszála ugyanazon a napon kezdődik, mint amelyiken az első befejeződött: Mesi szülinapján, ahová váratlanul betoppan Tamás felesége, Kata. Érkezése alapjaiban rengeti meg Virág és Tamás kapcsolatát. Noha a férfi szeretné lezárni a kapcsolatát gyereke anyjával, Kata merőben más terveket szövöget. Ráadásul megjelenik a városban Tamás egykori főnöke, Gerlóczy alezredes, aki Ernőnél puhatolózik Tamásról és igyekszik befolyásolni a közelgő tárgyalást. Raja rájön, hogy Trixi tőle terhes. A férfi nem hazudtolja meg önmagát, megalázó helyzetek sorát kell Trixinek átélnie, kérdés, a lány meddig bírja és mit hajlandó feláldozni a szerelemért. Virág mindeközben egy olyan titok nyomába ered, ami több család életére is nagy hatással lehet.

A sorozat népszerű szereplőgárdája újabb színészekkel bővül, Gerlóczy alezredest Stohl András alakítja, Balogh hadnagy édesanyját Hegyi Barbara formálja meg, míg a Katát zsaroló pitiáner bűnözőt Köles Ferenc kelti életre. Idén több történetszál végére pont kerül, így a nézők megtudják, lesz-e happy end Virág és Tamás számára, Trixi Rajával marad-e, és arra is fény derül, ki bűnös és ki ártatlan Farkasligeten.

Trixit megformáló Lékai-Kiss Ramónával beszélgettünk, aki mesélt a forgatás nehézségeiről és a karakteréről is. Trixiről ugyanis az első évad végén megtudhattuk, hogy terhes. Azonban egy olyan szerencsétlen szituációba került, ami miatt nem mondhatja el a gyermeke apjának, hogy várandós. Attól fél ugyanis, hogy a férfi abortuszra kényszerítené őt.

„Én soha nem kerültem olyan szituációba, hogy a gyermekem édesapja előtt titkolóznom vagy akár bujkálnom kellett volna. Mi szeretetben közösen neveljük a kisfiunkat, akit az első pillanattól nagyon vártunk. Ha viszont valaha is hasonló helyzet állna elő, úgy gondolom nem lenne kérdés, hogy mindent megtegyek a gyermekem biztonságáért” – mondta el az AcNewsnak a színésznő. „Ha a közvetlen környeztemben élő emberekre sem számíthatnék egy ilyen szomorú helyzetben, mint amit Trixi átél, lehet, hogy elmenekülnék és megpróbálnék eltűnni”.

A TV2 sztárját a karakterével történtek sokszor megviselték, hiszen érthető okok miatt teljes szívvel át tudta élni a Trixivel történteket. Sokszor pedig éppen emiatt nehezen zökkent vissza a valóságba. „Trixi sokszor lett rosszul a várandósság alatt, volt amikor azt hitte nagy a baj. Ezek a pillanatok megviselik az embert. Még akkor is, ha tudod, hogy ez csak felvétel. Az ilyen forgatások után pedig nem mindig tudok csak úgy, csettintésre tovább lendülni. Viszont amikor belépek az otthonomba, ahol vár a férjem és a kisfiam, az egy teljesen másik világba kalauzol, ott megnyugszom” – mesélte Ramóna. „Bár álmatlan éjszakáim nem voltak, olyan viszont előfordult, hogy vége volt a jelenetnek, én pedig nem tudtam abbahagyni a sírást. Hiába mondta a rendező, hogy megvettük. Én csak sírtam. Csöndben ült a stáb, mindenki érezte, hogy ez egy fájó pillanat.” – fejezte be a színésznő.

A sorozat második évadja március 18-án startol a TV2-őn.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés