ACNEWS

Lemészárolta a kisfiát egy őrült anya, és ezután jött a horror

Fotó: Pixabay/ Mikewildadventure
Fotó: Pixabay/ Mikewildadventure
Az anya szerzett egy bunkósbotot és egy machetét, aztán bezárta az összes ajtót és ablakot az otthonában.
Hirdetés
Ad image

A 29 éves Hanaa Mohamed Hasszan ellen fia, az öt éves Youssef brutális meggyilkolása miatt indult eljárás Egyiptomban. A nő bozótvágó késsel fejezte le ötéves fiát, majd feldarabolta a testét a fürdőszobában. Ezután a fejét és a többi húsdarabot forrásban lévő vízben megpárolta a tűzhelyen, majd megette a feje egy részét. Hasszan tettére akkor derült fény, amikor Youssef nagybátyja egy vödörben megtalálta a fiú testrészeit a család otthonában.

Letartóztatása után Hasszan azt állította a rendőrségnek, hogy mentális betegségben szenved és nem állt szándékában megölni a fiát. Később azonban bevallotta, hogy azért ette meg fia fejének egy részét, mert azt akarta, hogy örökre vele maradjon.

A bíróság által elrendelt első pszichiátriai jelentés azt állapította meg , hogy a nő tudatában volt tettének, amely előre megfontolt cselekedet volt. Hanaa ugyanis szerzett egy bunkósbotot és egy machetét, valamint bezárta az összes ajtót és ablakot az otthonában. Ezután háromszor fejbevágta a fiát, amivel megölte őt, majd feldarabolta Youssef testét, hogy megsemmisítse a bizonyítékokat.

A bíróság azonban elrendelte a nő mentális állapotának részletesebb vizsgálatát, és a bíróság által kijelölt pszichiátriai szakértőkből álló testület megállapította, hogy Hasszan téveszmés betegségben szenved. Vad elképzelései voltak arról is, hogy a rokonok varázslást alkalmaznak a fia ellen. A jelentés szerint Hasszan csökkent ítélőképessége miatt nem érzékelte tettei súlyosságát. A beteges mészárlást egyszerű tévedésnek tekintette.

A bíróság beszámíthatatlannak nyilvánított a 29 éves nőt. Az ítélet szerint egy szigorúan őrzött pszichiátriai intézetben kell fogva tartani élete végéig.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés