ACNEWS

Lemond III. Károly király a trónról még az idén

Károly és hitvese, Kamilla koronázása szombaton lesz. /Fotó:Youtube
Károly és hitvese, Kamilla koronázása szombaton lesz. /Fotó:Youtube
Az új angol király még idén elhagyja a trónt és a koronát
Hirdetés
Ad image

A televíziós közvetítéseknek és az internetnek köszönhetően az egész világ szemtanúja volt, amint elképesztő pompa és rongyrázás közepette Angliában, a Westminster-apátságban megkoronázták III. Károly királyt és feleségét, Kamillát.

A brit uralkodó beiktatási ceremóniáját milliók követték Angliában, ebből kiderült, hogy többen szeretik az új királyt, mint az sokan gondolták. A világ minden részéről, még Új-Zélandról is érkeztek a hívek, hogy szemtanúi legyenek a több mint 70 éve nem látott ceremóniának.

Ezért is meghökkentő, amit egy állítólagos időutazó férfi jósol, miszerint III. Károly még ebben az évben lemond a trónról és a koronáról. Az időutazó állítása szerint 2053-ból, azaz 30 évvel későbbről érkezett ide a meghökkentő hírrel, hogy egy TikTok videóban figyelmeztesse Károly távozásával kapcsolatban a híveket.

De ezen kívül több meglepő bejelentést is tett. eszerint 2032-ben felfedeznek egy új módszert, amivel megvalósul az időutazás. Ugyanő 2035-re jósolta Észak-Korea összeomlását. Ennél is meghökkentőbb, hogy szerinte Kína szintén 2035-ben lerohanja Japánt.  

A posztolók őrültnek nevezték az állítólagos időutazót és az állításait. Nostradamus a XVI. században megjósolta, hogy ebben az évszázadban egy olyan ember foglalja el a trónt, aki nem sokáig birtokolja azt, mert egy másik uralkodó javára lemond róla. Legalábbis ezt állítja egy Nostradamus kutató – idézte a Blikk a Daily Start.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés