ACNEWS

Lemondott arról, hogy kilépjen az utcára a legendás színésznő

Szerényen ünnepelte a 85. születésnapját a Szomszédok sztárja.

Hirdetés
Ad image

Szerényen ünnepelte a 85. születésnapját a Szomszédok sztárja.

El se tudja hagyni a lakását Csűrös Karola. A szomszédok Etusa a 85. születésnapját is szerényen ünnepelte, dacára annak, hogy rengetegen köszöntötték a jeles napon.

„Jó néhányan köszöntöttek, ez nagyon jólesett. A családom pár nappal később jött csak, mert nem éreztem túl jól magam, ezért csúsztattuk az ünneplést” – kezdte a Blikknek a Szomszédok Etusa.

„Nagyon kedvesek voltak, mert hoztak ajándékot, méghozzá jó sokat. Kaptam könyveket, fotókat, apróságokat, szívmelengető volt, hogy gondoltak rám. Még egy kis sütemény is volt. Az én koromban már nincsenek nagy kívánságai, reményei az embernek, amikor elfújja a gyertyát. A férjem már nem lehet velem, pedig ez lenne a legnagyobb vágyam, így csak egészséget tudtam kérni, majd meglátjuk megadatik-e” – jegyezte meg a színésznő, aki két éve szenvedett súlyos balesetet, amikor otthonában elesett és eltört a térde.

Később trombózist kapott, és bár orvosai biztatták, hogy felépül, a várt javulás egyelőre elmaradt.

„ Még mindig jár hozzám rendszeresen gyógytornász, de sehogy sincs a lábam, egyszerűen nem javul, nem akar javulni. Pedig jó lenne, mert nagyon unom már, hogy állandóan a négy fal között vagyok. Igazság szerint már lemondtam arról, hogy valaha újra rendesen tudok járni. Jó volt kilépni az utcára, sétálni, vagy kimenni a férjem sírjához, de ez egyelőre nem reális elképzelés. Majd meglátjuk mit hoz a jövő” – folytatta majd hozzátette; szerencsére nincs egyedül.

„ Van segítségem, meg állandóan nézem a híreket is, nem maradok le a világ eseményeiről. Most hogy jön a hideg, a tél, könnyebb nem azon keseregni, hogy a lakásom rabja vagyok. Ráadásul nemsokára kezdődik a kedvenc főzős műsorom is, az mindig jobb kedvre derít. Sajnos sokszor vagyok szomorú, de hát milyen is lennék? Elveszítettem életem szerelmét, Horváth Ádámot, nem tudok járni… Sok örömre nincs okom, persze erre mindig rácáfolnak a szeretteim, a barátaim, akik tartják benne a lelket” – árulta el Csűrös Karola.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés