ACNEWS

Leszúrta férjét a konyhakéssel, majd folytatta a hagymapucolást

Pixabay
Pixabay
A házaspár 34 évig élt együtt, kapcsolatukat mindenki boldognak tartotta.
Hirdetés
Ad image

West Cowickban, az álmos kis angol faluban Teresa Hanson éppen mediterrán lepényt készített vacsorára, miközben férje, Paul egyre jobban felöntött a garatra. Sokszor és egyre csúnyábban szidalmazta a feleségét. Azt kiabálta neki, hogy dobja a kukába a ki……tt vacsoráját, majd ki……tt ribancnak nevezte. Eközben fenyegetően egyre közelebb és közelebb lépett a nőhöz, aki hirtelen besokallt és beleszúrta a kezében lévő konyhakést a férjébe.

Mint utóbb kiderült, a vérnyomok alapján, a férfi betántorgott a nappaliba, majd összeesett és meghalt.

Teresa ezután folytatta a hagymavágást, annak ellenére, hogy a konyhakésen vér és zsír volt. Elmondása szerint csak később vette észre, hogy férje mozdulatlanul fekszik odabent a padlón. Ekkor hívta a mentőket és a rendőrséget, akiknek a telefonban elmondta, hogy dühből szúrta le a férjét. Saját bevallása szerint azt sem vette észre, hogy a penge áthatolt a férfi pólóján és mellkasán. Azt mondta, hogy valójában csak el akarta lökni a férfit, mert az egyenesen az arcába kiabálta a csúnya sértéseket. A bíróságon pedig már azt állította, hogy férje véletlenül belesétált a konyhakésbe, amelyet ő a kezében tartott, miközben ételt készített.

A történet érdekessége, hogy az eset karácsonykor történt, amelyet a házaspár mindkét gyermeke otthon töltött, mégsem vettek észre semmit a történtekből.

A tárgyaláson az orvosszakértők igazolták, hogy Paul komoly alkoholproblémával küzdött, és azt is, hogy Teresának nem lehetett mellette könnyű az élete. De mindez nem indokolta a késelést. Teresát életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Legalább kilenc évet kell rács mögött töltenie, mielőtt tárgyalni lehet a feltételes szabadlábra helyezéséről.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés