ACNEWS

Letarolta a slágerlistákat Mandoki új lemeze

Fotó: MTI/Mohai Balázs
Fotó: MTI/Mohai Balázs
A magyar származású zenész a slágerlistákon olyan nagy neveket utasított maga mögé, mint Billie Eilish, Dua Lipa vagy éppen Taylor Swift.
Hirdetés
Ad image

Két héttel a bemutatkozása után csütörtökre berobbant hazánkban is a fizikai hanghordozók Top 40-es slágerlistájának élére a Mandoki Soulmates „A Memory Of Our Future” című albuma. Ami nem csak hazánkban, de nemzetközileg is óriási sikert aratott – írta a tenyek.hu. A szakma világszerte ünnepli a „Memory Of Our Future” című, új kiadványt. Méltatva annak zenei gazdagságát és művészi mélységeit a prog-rock hazájában, Angliában. De a fusion jazz kiemelkedő területein is, az Amerikai Egyesült Államokban.

Néhány nappal ezelőtt a nagysikerű album már Németországban, az Amazon listáján is az előkelő, harmadik helyet foglalta el. Minderrről az együttes Facebook-bejegyzésében számolt be, és mondott köszönetet rajongóinak. A Mandoki Soulmates a rock és fúziós nagymesterek generációkat átölelő szuperbandája. Melynek tagjai az emberiség egységéért emel szót a megosztottság útvesztői közepette. Az „A Memory Of Our Future” albummal a Mandoki Soulmates egyedülálló módon ötvözi a zene legmagasabb minőségét a maga társadalmilag és politikailag releváns üzeneteivel. Ez a lemez nem csupán a progresszív zene és a jazz rock rajongóinak szól, hanem minden olyan embernek, aki igazi és hiteles zenét keres.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés