ACNEWS

2024. July 23.   |   Lenke napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Letérdel Budapest szombaton – most a Hősök terén

Fotó: m4Sport/illusztráció
Fotó: m4Sport/illusztráció
Hétvégén megint futóversenyt rendeznek a főváros közepén, emiatt letérdel az autós-és tömegközlekedés, és a parkolás rendje.  
Hirdetés
Ad image

Újabb hétvégi futóverseny miatt letérdel Budapest központja. Ezúttal is a főváros kellős közepén, A Hősök tere környékén szombat estétől vasárnap hajnalig loholnak a futók. Emiatt már szombat délutántól forgalomkorlátozásokra kell készülni, amelyek érintik a közösségi közlekedést is – adta hírül az MTI.

Mint írták, szombaton 15 órától vasárnap hajnali 1-ig lezárják a Városliget belső területét, a Kós Károly sétányt. Majd 19.15-től várhatóan 23.45-ig a Dózsa György utat a Damjanich utca és a Szondi utca között. Ezenkívül az Andrássy utat az Izabella utca és a Hősök tere között. Illetve 19.15-től vasárnap 1 óráig pedig a Zichy Mihály utat. A tömegközlekedést is érinti a lezárás. A közösségi közlekedési változások miatt szombat este módosított útvonalon közlekednek a 20E, a 30-as, a 30A és a 230-as autóbuszok, a 70-es, a 75-ös és a 79-es trolik, továbbá a 105-ös és a 210B autóbuszok.

Nem állnak meg 19.30 és 23.45 között a kisföldalatti szerelvényei a Mexikói út irányába a Hősök terénél. Mert lezárják az állomást – olvasható a BKK közleményében.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés