ACNEWS

Letérdelt Budapest: havazás, síkos utak, balesetek mindenütt

Nem normális az az idő, ami ma leselkedik ránk fotó: MTI
Nem normális az az idő, ami ma leselkedik ránk fotó: MTI
Hiába figyelmeztettek napokkal ezelőtt a szakemberek a rendkívüli időre, a fővárosban sok autóst meglepetésként ért a havazás.
Hirdetés
Ad image

Ma délelőtt egy órára teljesen megbénult a Lánchíd forgalma, ugyanis egy figyelmetlen taxis balesetet szenvedett és keresztbe fordult az úton. Mivel a kocsit nem lehetett elmozdítani, darut kellett hívni hozzá. De a csúszós utak miatt Budapest számos pontján történt koccanás, ami megnehezítette a közlekedést. Jelenleg a síkos utak miatt a 27-es autóbusz nem tud felmenni a Gellérthegyre. Jegesedés miatt a svábhegyi mellékutcákban járó fogaspótló 60A és 60B járat sem jár a teljes vonalon – tudta meg az AcNews Kardos Zoltántól, a BKK Info vezetőjétől.

„A délelőtti intenzív havazás főként Budapest hegyvidéki területein, így a XI. a XII és a III. kerületben okozott nehézséget – folytatta Kardos Zoltán. – A Hegyalja út síkossága miatt a 8A buszjárat terelt útvonalon közlekedett. De ugyanezen ok miatt a budaörsi járatokat a párhuzamosan futó autópályára kellett terelni. Ugyanakkor baleset miatt Őrmező felől egy óráig nem lehetett eljutni Gazdagrétre, azóta a forgalom zavartalan.” A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint délután a hózáporokat követően a fővárosban és az északkeleti területeken is ónos esőre számíthatunk.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés