ACNEWS

Letiltották Lagzi Lajcsit, nem táncikálhat a TV2-ben

Fotó: TV2
Fotó: TV2
A Büntetésvégrehajtás parancsnoksága nem engedélyezte, hogy a háziőrizetben lévő Lajcsi minden hétvégén a stúdióban ropja.
Hirdetés
Ad image

Hiába jelentette be nagy dérrel-dúrral a TV2, hogy Lajcsi lesz a Dancing with the Stars (DWTH) című tévéshow egyik meglepetése, engedély nélkül nem táncikálhat a stúdióban. Pedig a közműlopásért 3 és fél év börtönbüntetésre ítélt, háziőrizetben lévő Galambos Lajos nagyon készült a tévés visszatérésre. Csakhogy a Büntetésvégrehajtás Országos Parancsnoksága nem adott engedélyt arra, hogy Lajcsi minden hétvégén a TV2 stúdiójában parádézzon. Lajcsi helyett a Séfek Séfe egyik zsűritagja, Vomberg Frigyes léphet a táncparkettre, ő lett Südi Iringó partnere. A váltásnak a tévénézők többen örültek, mint nem.

„Mindenki azon volt, hogy Lajcsi szerepelhessen a műsorban. Több egyeztetés is történt a produkció és a hatóságok között – árulta el a blikknek egy informátor. – Az az opció is felvetődött, hogy a boldogasszonypusztai otthonába vonul ki a stáb egy része, és onnan közvetítik majd élőben Lajcsi és Iringó produkcióját. Végül nem sikerült időben mindenkinek megfelelő megoldást találni.”

„Menjen villany szerelőnek akkor, ütős szakma” – javasolta a lap Facebook csoportjában István.

„Börtönböl ki könyörögte magát.Kint meg haknizik” – tette hozzá Aranka.

„a böribe halálán volt, mióta kijött semmi baja. Ez nem fura? Most tàncikàlna mert hirtelen meggyógyult. Hagyjuk már. Jól döntött a bv, hogy nem adtak neki engedélyt” – vélte Zsuzsi.

„Bent a sitten nem régen még haldoklott , milyen hamar felállt a ravatalról ! Színészkedni nagyon megtanult” – kajánkodott Rudolf.

„Egy csaló börtöntölteléknek nincs helye a tévében” – szögezte le Gyula.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés