ACNEWS

Levágott péniszt akart eladni egy férfi a bevásárlóközpontban

A férfi egy péniszt akart eladni / Fotó: Pixabay
A férfi egy péniszt akart eladni / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

A férfit a rendőrség letartóztatta, emberi szövetek jogellenes birtoklásáért vádolják.

Valószínűleg mindenki találkozott már a bevásárlóközpontokban olyan kéretlen árusokkal, akik „nagyon jó minőségű” jelzővel megtoldott parfümöt akartak rásózni a gyanútlan vevőkre, amely igazából egy pocsék hamisítvány volt.

Dél-Afrikában azonban ennél sokkal meredekebb ajánlattal állt elő egy férfi: egy igazi emberi péniszt akart eladni.

Az eset a Kelet-foki tartományban található Butterworthben történt április 20-án.

A pláza látogatói teljes mértékben meghökkentek a levágott pénisz látványától, de szerencsére mindenki sikeresen megőrizte a hidegvérét, és miközben az egyik vásárló a hatóságokat értesítette, a többiek érdeklődést színlelve feltartották a péniszárust.

A rendőrség, ahogy a helyszínre ért, letartóztatta a 32 éves férfit. A gyanúsítottat, akit nem neveztek meg, emberi szövetek jogellenes birtoklásával vádolják.

A férfi április 24-én bíróság elé is állt, azonban kiderült, hogy súlyosabb a vétsége, mint ahogyan azt előtte hitték. Ezért az ügyét magasabb bíróságra utalták, ugyanis a helyi média szerint várhatóan gyilkossági kísérlet vádjával kell szembenéznie – írja a Daily Mail.

„Az előzetes vizsgálatok kiderítették, hogy a nemi szerveket egy 68 éves férfitól távolították el” – mondta a rendőrség szóvívője, aki a bevásárlóközpont vevőit külön megdicsérte, hogy ilyen ügyesen őrizték a férfit a helyszínen, amíg ők kiértek.

„Ez egy aljas és kegyetlen cselekedet. A gyanúsított tettei embertelenek, és az igazságszolgáltatásnak meg kell tennie a magáét” – tette hozzá.

A 68 éves áldozat még életben van, jelenleg kórházban kezelik, de az állapotáról egyelőre nem érkeztek hivatalos információk.

Arról, hogy a két férfi ismerte egymást, vagy arról, hogy a fiatal férfinak mi volt az indítéka, egyelőre nem érkeztek friss hírek. A nyomozás folyamatban van.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés