ACNEWS

Levágott péniszű plébánosra találtak az otthonában

Fotó. Illusztráció / Pixabay
Fotó. Illusztráció / Pixabay
A 61 éves férfi semmire sem emlékszik... de a kutyája ott feküdt mellette, amikor felfedezték.
Hirdetés
Ad image

A dél-csehországi lelkipásztorra november elején hívták rá a szomszédok a mentőszolgálatot és a tűzoltókat, miután nem jelent meg egy találkozón. Hiába hívták telefonon, nem kaptak választ. Az otthonában, a földön fekve találtak rá, levágott pénisszel. A hímtagot sehol sem lelték, de a kutyája ott volt mellette.

Egyelőre nem világos, hogyan szerezte az akár halálos sérülést, mivel a férfi gyakorlatilag nem emlékszik a végzetes nap eseményeire. Csak a kórházban tudta meg, hogy valójában mi történt vele.

November 21-e körül a plébános állapota drámaian romlani kezdett, és az orvosok végül úgy döntöttek, hogy elaltatják és mesterséges álomba helyezik.

Senki nem tudja, mi okozta az állapotának hirtelen romlását. „Úgy tűnik, vírusos eredetű, egyelőre nincs életveszélyes állapotban, de ez változhat” – mondta egy kórházi forrás.

Az idős férfit néhány napja az intenzív osztályra szállították, ahol az orvosoknak fokozatosan sikerült felébreszteniük. A további vizsgálatok azt mutatták, hogy az állapota javul.

Az orvosok még várják az eredményeket, amelyekből kiderülhet az egész szerencsétlen eset oka. A forrás szerint a plébános időnként mosolyog, és fokozatosan kezdi mozgatni a karjait, de az alsó végtagjaival gondok vannak – írja a blesk.cz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés