ACNEWS

Lezuhant a hatodik emeletről Zsolt, mert spórolt rajta a főnöke – VIDEÓ

Fotó: shutterstock
Fotó: shutterstock
Az ablakszerelő 18 métert zuhant, csodával határos módon túlélte, de a combcsontja és a keze eltört, azóta is mankóval jár.
Hirdetés
Ad image

Nyolc éve küzd az igazáért Palicz Zsolt egykori ablakszerelő, akin úgy spórolt a főnöke, hogy védőfelszerelés, biztosítókötél nélkül dolgoztatta a hatodik emeleten. Pedig csak az mentette volna meg őt attól, hogy hat emelt magasból lezuhanjon. Azonban nem kapott ilyet. Ugyanis a főnökasszonya azt állította a vád szerint, hogy azzal lassabb és kényelmetlenebb a munka. Zsolt csak azért élte túl a zuhanást, mert nem a betonra, hanem a puha virágágyásba esett. A cégnél korábban azzal védekeztek, hogy a helyszínen volt heveder, és ők nem hibáztaknyilatkozta korábban az RTL Híradónak Zsolt.

Azonban az ügyben büntetőeljárás indult a főnökasszony ellen, mert nem biztosított munkavédelmi felszerelést Zsoltnak. Nyolc évet kellett várni az első fokú ítéletre, melynek végén felfüggesztett fogházbüntetésre  ítélték a munkáltatót. Zsoltnak 5 millió forint kártérítést ítélt a bíróság – írta az RTL. Amit nem lehet behajtani, mert a  dörzsölt főnökasszony külföldre költözött. Palicz Zsolt azóta Németországban targoncavezetőként dolgozik, állandó lábfájdalmakkal küzd. Abban reménykedik, hogy a volt főnöke másodfokon súlyosabb, letöltendő börtönbüntetést kap majd – idézte a férfit az nlc.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés