ACNEWS

Linda Evangelista: „Fél lábam már a sírban”

Linda Evangelista és fia Augustin Fotó: Facebook/Linda Evangelista
Linda Evangelista és fia Augustin Fotó: Facebook/Linda Evangelista
A 90-es évek topmodellje évek óta küzd a rákkal.
Hirdetés
Ad image

A modellnél először 2018-ban diagnosztizáltak mellrákot, majd 2022-ben ismét. Senki sem tudtott arról, hogy Evangelista ilyen súlyos betességgel küzd. 2018-ban egy évenként ismétlődő mammográfiai ellenőrzés során fedezték fel a mellrákot – mesélte az 58 éves Linda. Ennek köszönhetően habozás nélkül a kétoldali masztektómia mellett döntött.

„A mellrák nem fog megölni” – mondogatta magának. A beavatkozás után úgy gondolta, hogy ismét élheti tovább a megszokott életét. Tavaly júliusban azonban újabb csomót érzett a mellén. Ekkor azt mondta az onkológusának, hogy: „ásson egy lyukat a mellkasomba. Nem akarom, hogy szép legyen. Azt akarom, hogy kiássa. Egy lyukat akarok látni a mellkasomban, amikor végeztek. Megértett engem? Nem fogok belehalni ebbe”.

Az exmodell egy éve újra kezelés alatt áll. Nem rossz, de sajnos nem is nagszerű prognózisnak néz elébe. A rák visszatérésének kockázata sajnos továbbra is viszonylag magas. „Tudom, hogy fél lábbal a sírban vagyok, de a hangulatom teljesen ünnepi” – magyarázta. – „Annyira boldog vagyok, hogy élek. Bármi jó, amit most kapok igazi bónusz számomra” – írja a krone.at.

Eddig csak egy maroknyi ember tudott a betegségéről. „Nem tartozom azok közé az emberek közé, akik mindent elmondanak magukról” – magyarázta, hogy miért tartotta eddig titokban a betegségét. – „Korábban azt gondoltam, hogy egy nap majd megosztom ezt veletek, de amíg ezen megyek keresztül, addig semmiképpen sem”.

Claudia Schiffer és Cindy Crawford mellett Linda Evangelista volt az egyik abszolút topmodell a 90-es években. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés