ACNEWS

Liptai Claudia hamarosan átlépi a határokat, és kimondja, amit gondol

Magyarország egyik legnépszerűbb műsorvezetője elárulta nekünk, hogy mi a titka annak, hogy a vendégei ennyire megnyílnak neki, illetve ebben a változó világban hol van az a bizonyos határ, amit még ki szabad mondani.

Hirdetés
Ad image

Magyarország egyik legnépszerűbb műsorvezetője elárulta nekünk, hogy mi a titka annak, hogy a vendégei ennyire megnyílnak neki, illetve ebben a változó világban hol van az a bizonyos határ, amit még ki szabad mondani.

Liptai Claudia ma jelentette be, hogy a 98. 5 Sláger FM Youtube oldalán és rádiós podcast felületein egy új műsort indít „a Nő a tét” címmel, amelybe már régóta ismert, és új szeméyliségeket hívott meg, hogy tabudöntögető témákról beszélgessenek, és eddig soha nem hallott történeteket oszthassanak meg a közönséggel.

„Van egy barátnőm, aki évek óta sulykolja a fejembe, hogy lépjünk ki a televízió bűvköréből és gyártásunk tartalmat az online felületekre. Mindig csak legyintettem rá, hogy ez még nem az én területem. Mint minden más dolog az életemben, ez is úgy történt, hogy egy teljesen átlagos hétköznapon, éjjel 3 órakor, mint egy zombi felkeltem az ágyban: MEGVAN. És megszületett a gondolat” – mesélte Claudia, aki ezek után arról beszélt, hogy sokáig azon gondolkozott, mivel lehetne újat mutatni a videomegosztó oldalon.

„Mindig is az emberek érdekeltek. Kíváncsi vagyok mi történik velük, hogyan élik a mindennapjaikat. Ez volt a legfontosabb gondolat. Sok interjút láthatunk a Youtubeon, de teljesen hétköznapi témákról alig beszél valaki. Arról sosem beszél senki, hogy belenézünk-e a másik telefonjába, vagy meztelenkedünk-e a gyerek előtt otthon. A gondolatot aztán formába öntöttük, és megszületett ’a Nő a tét’ műsora, amely nem csak nőknek szól. Valódi érzelmes, és értelmes beszélgetések jöttek létre, amibe mindenki bele tud helyezkedni.”

Claudiától megtudtuk, hogy műsorból már négy epizódot felvettek, az első rész egy óra hosszú lesz, és holnap kerül fel a Sláger FM Youtube és podcast csatornájára.

Ezek után arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyire nehéz átállnia Claudiának a tévés arcokról a közösségi médiában hírnevet szerzett tartalomalkotókra, hiszen a mostani generáció már inkább őrájuk kíváncsi, mint a klasszikus értelemben vett celebekre.

„Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem szempont az, hogy a youtuberek vannak mostanában előtérbe helyezve a mai generációnál. De sosem lehet az, hogy valaki csak azért hívok be, mert népszerű, miközben nem vagyok vele kompatibilis. Szerintem minden ember érdekessé tud válni. Ha úgy érzem, hogy van benne valami, amit szeretnék megmutatni, akkor foglalkozom vele. Nem szabad, hogy az ember önhitt legyen, hogy azt gondolja, csak ő tudja mi a jó, azért, mert már jó ideje benne van a médiában” – fejtette ki az AcNewsnak a műsorvezető, majd kitért arra is, hogy 2023-ban meddig lehet elmenni a szókimondó tartalmakkal.

„Az elmúlt éveknek lett egy olyan hozománya, amikor úgy érzi az ember, hogy rettegnie kell néhány szótól, vagy megkérdőjelezi, hogy kimondhat-e bizonyos dolgokat. Úgy gondolom, van egy olyan intelligencia bennem, hogy tudom mi az a határ, amivel már megbántok másokat, és mi az,  amiről igenis beszélni kell. Otthon a négy fal között nagyon lazán beszélnek az emberek, de máshol mást mondanak. Ebben a műsorban átlépjük a határokat, és kimondjuk amit tényleg gondolunk. Baj, ha eltitkoljuk a tényleges gondolatainkat. Nagyon őszinte vagyok, és az adások elején, mindig valami erős sztorit fogok elárulni magamról.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés