ACNEWS

Liptai Claudia kis híján elvesztette a látását

A műsorvezető felidézte azt a házibulit, amely után – egy balszerencsés momentumnak köszönhetően – kis híján elvesztette a látását.

Hirdetés
Ad image

A műsorvezető felidézte azt a házibulit, amely után – egy balszerencsés momentumnak köszönhetően – kis híján elvesztette a látását.

Hétről hétre újabb témát boncolgat rádió műsorában, az ’ÉdesKettes’ – ben Liptai Claudia és Pataki Ádám, akik legutóbb a házibulikról nosztalgiáztak. Mint kiderült, mindketten őriznek szép és kevésbé szép emlékeket a zenés-táncos összejövetelekről.

„Mikor még fiatalabbak voltunk kétszer volt a cukrászdában – amit azóta átépítettünk – házibuli. A fagyis rész volt a DJ pult, a sütemények hűtőjében pedig az italokat jegeltük. Az ablakokat fekete fóliával takartuk be, hogy meglegyen az esti hangulat. Utólag derült ki, – mikor reggel megérkezett a takarítónő – hogy emiatt a padló is fekete lett a cukrászdában. Azt hiszem ez volt az utolsó házibulink ott” – emlékezett vissza a 95.8 Sláger FM-en a mestercukrász, akinek felesége sokkal rosszabbul is járhatott volna az egyik bulit követően.

„Valamikor hajnali 4 körül fejeződött be a házibuli, elég fáradt voltam, éreztem a szememen is, hogy megviselte az éjszaka. Gondoltam kérek a házigazdától egy szemcseppet és segítek ezen. A kezembe is nyomott egyet én pedig 2-2 cseppet bele is csepegtettem. Alig telt el egy kis idő, egyre rosszabbul láttam. Azt hittem a fáradtságtól, de mikor már tényleg alig láttam szóltam a többieknek. Kiderült, hogy nem szemcseppet, hanem a házigazda pupillatágító cseppjét kaptam, amit egy műtét előtt kellett használnia. Még egy halálfej is volt rajta, maximum egy cseppet lehetett volna használni, én viszont dupláztam. Azonnal elindultunk az orvoshoz, én fekete napszemüvegben, fekete lepellel a fejemen, ugyanis a pupillámmal nem bírtam elviselni a fényt. Az orvos ellátott és azt mondta, ha nem akarok megvakulni másfél napig ki se mozduljak otthonról, a sötét szobából. Kész szerencse, hogy megúsztam ennyivel” – idézte fel a történteket Liptai Claudia.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés