ACNEWS

Szexuális zaklatással vádolják a híres énekesnőt

Lizzo Fotó: Youtube
Lizzo Fotó: Youtube
A világhírű popsztárt, Lizzót három volt táncosa perli többek között szexuális zaklatás és ellenséges munkahelyi környezet megteremtése miatt.
Hirdetés
Ad image

A perben szexuális, vallási és faji zaklatás, diszkrimináció, és testi sértés vádja szerepel. Az énekesnőt többek között azzal is vádolják, hogy megszégyenítette egy táncosnőjét, és arra kényszerítette, hogy fogja meg egy másik táncos melleit.

Arianna Davis, Crystal Williams és Noelle Rodriguez egykori táncosnők perelik a világsztárt, a koreográfusát és produkciós cégét. Az énekesnő egyelőre nem reagált nyilvánosan az ügyben felhozott vádakra, amelyek még bírósági vizsgálatra várnak.

A Los Angelesben kedden benyújtott jogi kereset azt állítja, hogy a táncosokat szexuálisan becsmérlő viselkedés elviselésére kényszerítették, és nyomást gyakoroltak rájuk, hogy 2021 és 2023 között sztriptízklubban bulizzanak.

Lizzót – aki arról ismert, hogy ünnepli a testét és az önszeretetét – azzal is vádolják, hogy Tanisha Scott táncos-koreográfussal együtt Arianna Davist is megszégyenítették a turné során.

„A hivatásos táncosok körében egy táncos súlygyarapodását gyakran úgy tekintik, hogy a táncos ellustul vagy rosszabbul teljesít, mint előadóművész. Lizzo és Scott kérdései Davis turné iránti elkötelezettségéről, alig leplezett aggodalmak voltak Davis súlygyarapodásával kapcsolatban” – állítják a finoman fogalmazó dokumentumok.

Az is kiderült, hogy a tánccsoport vezetője, Shirlene Quigley keresztény hitét erőltette a fellépőkre, és gúnyolta azokat, akik házasság előtti szexet folytattak. Ezen kívül nyíltan beszélt az egyik volt táncosnő szüzességéről, és erről posztolt a közösségi médiában. A Big Grrrl Big Touring, Inc. produkciós cég menedzsmentjét is vádolják, többek között faji megkülönböztetéssel. Azt állítják, hogy a tánccsoport fekete tagjait „másként kezelték”, mint a csapat többi tagját.

Lizzo olyan slágerekből ismert, mint a Truth Hurts, az About Damn Time, a Juice, a Good As Hell és a 2 Be Loved – írja a BBC.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés