ACNEWS

Kolosszális péniszt rajzolt az égre a Lufthansa pilótája

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Furcsa útvonalon ért véget a Lufthansa Frankfurtból Szicíliába tartó járata. A pilóta nem tudott leszállni, köröznie kellett a Földközi-tenger felett.
Hirdetés
Ad image

A napokban különleges kép jelent meg a radaron Szicília felett. A Lufthansa egyik pilótájának útvonala erősen hasonlít a férfi nemi szervre. De hogyan jött létre az ábra?

A Lufthansa LH 306-os járata Frankfurtból Szicíliába tartott. Az 13.45-kor induló Airbus A320-as gépnek 16.10-kor kellett volna megérkeznie Szicíliába. A pilótának azonban nem engedélyezték a leszállást.

„A személyzet nem tudta végrehajtani a leszállást. Ezért a kapitány várakozórepülést hajtott végre, és újra megkísérelte a megközelítést. Ez a próbálkozás szintén sikertelen volt” – idézi a légitársaságot a Blick.ch.

Fotó: Flightradar24

De ez csak az egyik magyarázat az égi péniszre. A feltűnő repülési pálya mögött állítólag egy pilóta tiltakozása áll. Július közepén tűz ütött ki a cataniai repülőtéren. A repülőteret ki kellett üríteni az erős füst miatt. A működést két napra fel kellett függeszteni. És majdnem két héttel később még mindig voltak késések és problémák. Úgy tűnik, a Lufthansa pilótája dühös volt, amiért nem tudott újra leszállni. Ezért egy péniszt festett az égre a géppel.

A gépnek végül Máltára kellett átstartolnia a leszálláshoz, ezért az utasok csak este 20.01-kor érkeztek meg Cataniába.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!