ACNEWS

Ma 10 órakor indul a roham a milliókért – le ne késse

Fotó: illusztráció / Pixabay
Fotó: illusztráció / Pixabay
Ingyen milliókra lehet pályázni, de ahhoz gyorsnak kell lenni. Fejenként ötmillió forint lehet a tét, akár ennyi támogatást is adnak a napelemes telepítéshez.
Hirdetés
Ad image

Délelőtt 10 órakor nyílik meg a jelentkezés, indul online előregisztráció arra a napelemes pályázatra, amelyben akár ötmillió forintos támogatást is lehet szerezni.

A kiírás szerint a pénzt legfeljebb 15 160 pályázó kaphatja meg, ráadásul érkezési sorrendben. A nagy érdeklődés és a most elnyerhető ötmillió forint alapján hamar elérheti a regisztrálók maximális számát.

Az előregisztráció ügyfélkapus azonosítást igényel. Ezen felül szükség lesz a személyi okmányokra, a lakóingatlan 30 napnál nem régebbi tulajdoni lapjára és a legutolsó elszámolási időszakra vonatkozó villamosenergia-számlára.

A 75,8 milliárd forintos keretösszegű Napenergia Plusz Programra magánszemélyek jelentkezhetnek, hogy saját tulajdonú (vagy lízingelt, illetve haszonélvezeti jogos) lakóingatlanukat vissza nem térítendő támogatással megújuló energiaforrással lássák el.

A pályázat újdonsága, hogy a napelemes rendszer kiépítésén túl a megtermelt energia tárolására alkalmas eszközökre is biztosít keretet.

A támogatás nem lehet több, mint a költségek 66 százaléka. A fennmaradó részt értelemszerűen az igénylőnek kell állnia, saját forrásból.  Az előregisztráció jóváhagyásáról a támogató szervezet 15 munkanapon belül dönt. A pályázó ezután jelölheti ki a három lehetséges kivitelezőt, akik közül a rendszeren keresztül beérkező ajánlataik alapján választhat. Támogatási kérelmeket az aláírt kivitelezői szerződéssel rendelkezők nyújthatnak majd be – írja az Economix.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés