ACNEWS

Ma este elkezdődik a sikersorozat befejező évada

Kezdetét veszi a Keresztanyu negyedik szériája, a nagy finálé.

Hirdetés
Ad image

Kezdetét veszi a Keresztanyu negyedik szériája, a nagy finálé.

A ma este már a negyedik évadával debütáló sikersorozat, a Keresztanyu rengeteg meglepetéssel és fordulattal teli záróévadot ígér a rajongók számára. Az egykor a Drága örökösök című napi sorozatot váltó széria tökéletesen behúzta a magyar lakosságot és „Keresztanyuék” pikkpakk beköltöztek a magyar nappalikba és szívekbe.

„A negyedik évad is rengeteg fordulatot hoz a makkosszállásiak életében. A befejező évadunkban még magasabbra tettük a lécet, remélem a nézők is ugyanúgy fogják szeretni, ahogy mi élveztünk minden egyes forgatási napot. Pedig az időjárás nem volt kegyes és bizony volt, hogy közel 40 Celsius fokos melegben kellett mobilklímákkal fűteni a díszletfalunk házait” – árulta el a Blikknek Hámori Barbara, a sorozat producere.

„Minden percet kihasználunk a forgatásokon is a memorizálásra, mert rengeteg szöveget kell megtanulni egy-egy napra és mivel napi sorozatról van szó, hatalmas a pörgés. Amikor két jelenet között átállás van, vagy éppen ebéd- és kávészünet van, akkor is a kollegákkal tanuljuk vagy éppen összemondjuk a szöveget, hogy amikor csattan a csapó, már flottul menjen minden” – magyarázta A Blikknek Lengyel Ferenc, aki a sorozatban Tivadart, a morózus rendőrfőnököt alakítja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés