ACNEWS

Ma rajtol Győrből Közép-Európa legnagyobb motoros túrája

A négynapos motoros túra résztvevői együtt élhetik meg a szabadság élményét/Fotó: HD
A négynapos motoros túra résztvevői együtt élhetik meg a szabadság élményét/Fotó: HD
Győr, Budapest, Mezőkövesd és Sárospatak lesz a célállomás.
Hirdetés
Ad image

A csütörtökön kezdődő 4 napos,  több mint félezer kilométeres motoros túra résztvevői így tisztelegnek a Harley Davidson (HD) 120-ik születésnapja előtt. Az eseményre nem csak a legendás HD, hanem bármilyen más márka tulajdonosait várják. Még az idő is nekik kedvez: hétvégén 30 fokos meleggel tombol a tavasz.

A Győr–Budapest–Hatvan–Eger–Mezőkövesd-Miskolc-Szerencs-Sárospatak-Kápolna-Budapest útvonalon az együtt-motorozás szenvedélyének megélése mellett Magyarország számos történeti, turisztikai és kulturális programjain, koncerteken vesznek részt. Mindenki, aki Magyarország legszebb tájait bemutató túrához csatlakozik, átélheti a szabadság semmihez nem fogható érzését.

Útközben több történelmi várost tekintenek meg, Egerben és Miskolcon rendőri felvezetés biztosítja a felvonulást. Számos településen rendeznek koncerteket és kulturális programokat a résztvevőknek, akik így élvezhetik többek között a Woodstock Barbie, Dirty Canvas, Takács Vilkó, Jazztelen, EDDA fellépéseit.

De lehetőség nyílik exkluzív tárlatvezetésekre BAZ Vármegye Dísztermébe, vagy Magyarország legnagyobb képeslap gyűjteményének megtekintésére, sőt a szerencsi vár történelmét is meg lehet ismerni részletesebben. Ezeken felül nagy élménynek ígérkezik a Sárospataki Első Járműmustra és Mezőkövesden a Rock Fest.

A Harley Davidson Budapest túrájának célja nemcsak az élmények megosztása és a motoros közösség erősítése, hanem az állatmentésre és tudatos állattartásra való figyelemfelhívás is. Ezért csütörtökön a motorosok részt vesznek az Első Győri Állatvédelem napon, pénteken pedig fát ültetnek Kápolnán.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés