ACNEWS

Madonna arca eltorzult, és még fizetett is érte

Mindenki ledöbbent a Grammy-gálán, amikor meglátta az énekesnőt.

Hirdetés
Ad image

Mindenki ledöbbent a Grammy-gálán, amikor meglátta az énekesnőt.

Már a rajongók is alig ismerik fel az egykor csodaszép Madonnát. Az énekesnő újra-és újra kés alá fekszik, hogy fiatalítsa a vonásait, de legutóbb valami nagyon félresikerült.

A napokban tartották meg a Grammy-díj átadót, ahol Madonn adta át Kim Petras és Sam Smith díját. A közönség viszont nem azzal volt elfoglalva, hogy éppen mi történik a színpadon, jobban lekötötte őket, hogyan néz ki a pop ikon.

 

 

Az énekesnő stábjából szivárgott ki a hír, hogy hogy sokan, köztük a gyerekei is erős kritikát megfogalmazva figyelmeztették, hogy álljon le, mert már úgy néz ki, mint Picasso egyik torz alakot ábrázoló alkotása. De Madonna nem hallgatott senkire és folytatta a kor előrehaladtával elvesztett vonásai visszaszerzését: botoxszal, nyújtással, hialuronsavval, trichológiai implantátumokkal és szikével. A fél világ azon töpreng, hogy hol fog véget érni az idő megállítására irányuló, őrült versenyfutása, a felismerhetetlenségig eltorzítva magát. A Grammy-díj másnapján a legfontosabb bulvárlapok a saját dala, a „Who’s that girl” címét idézve, jelentek meg a megdöbbentő fotóival – írta a huffingtonpost.it.

Hihetetlen eltorzulása az otthonülőknek is szemet szúrt, és nem kímélték az énekesnőt, aki mára csupán árnyéka önmagának.

„Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy Madonnának új arca van”– írta egy rajongó.

„Mi történt Madonna arcával? Jézusom!” – írta egy másik.

„Jó formában van Madonna, a korához képest. Mondjuk egy 2700 éves vámpírhoz képest, aki kisállatokat eszik élve” – tette hozzá egy kommentelő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés