ACNEWS

Madonna beleszólt az izraeli-palesztin háborúba

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Az énekesnő a londoni koncertje közben tört össze, amikor a borzalmas Izrael-Hamász háborúról kezdett el beszélni.
Hirdetés
Ad image

Madonna turnéjának harmadik állomásán a konfliktusban meghalt gyermekek, valamint az azzal kapcsolatos állítólagos gyűlölet-bűncselekmények miatt mondott beszédet.

„Szívszórító. Senki sem akarja látni, hogy mi történik. Bekapcsolom a közösségi médiát, és hányni akarok. Látom, ahogy gyerekeket rabolnak el, akiket motorokról rángatnak le; csecsemőket fejeznek le, gyerekeket lőnek le és ölnek meg a békefesztiválokon. Mi a f@sz folyik a világban? Hogy lehetnek az emberek ilyen kegyetlenek egymással? Ez egyre rosszabb. Megrémít” – kelt ki magából az énekesnő, aki arra az esetre is kitért, amikor nemrégiben egy 71 éves férfi ölt meg egy muszlim kisfiút Chicagoban.

Madonna a gyilkosságot gyűlölet-bűncselekménynek nevezte – írja a Guardian.

„Nem szabad elfelejtenünk, hogy emberek vagyunk, nem veszíthetjük el az emberségünket. A szívünket meg lehet törni, de a lelkünket nem. Senki sem törheti meg a lelkünket. Mindegyikőtöknek megvan az ereje és képessége, hogy fényt gyújtson a világban. Ha elég gyertyát gyújtunk meg, a nagylelkűség és az egység kollektív tudata meg fog változni. Nincsenek politikusok, nincsenek törvények, nincsenek szankciók, nem adnak vagy vesznek el földet. Mi, a tudatunkkal megváltoztathatjuk a kib@szott világot. Nagyon nehéz énekelni, amikor sírsz. Én pedig csak sírni akarok, amikor arra gondolok, hogy mi történik annyi kisgyerekkel.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés