ACNEWS

Kiengedték Madonnát a kórházból, de ez mégsem bíztató

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Madonna végre hazamehetett, és sokkal jobban érzi magát az intenzív osztályon töltött idő után.
Hirdetés
Ad image

Ahogy arról az AcNews is beszámolt, Madonna rosszullétéről szóló híreket a menedzsere osztotta meg, aki szerint „súlyos bakteriális fertőzést” szenvedett. A 64 éves énekesnőnek a következő hetekben kellett volna megkezdenie hét hónapos világkörüli turnéját, de azt el kellett halasztania.

Magánmentővel hazavitték New York-i otthonába – írja a BBC. Ám a hozzá közeálló források szerint, bár otthon van, de lázas, sokat kell hánynia, és annyira legyengült, hogy ki sem tud kelni az ágyból.

Madonna, aki nagyon bizalmasan kezeli az egészségügyi kérdéseket, a kiterjedt világkörüli turnéja előtti próbák utolsó szakaszában volt. A Celebration turné két hét múlva kezdődött volna Kanadában, majd a világ 45 városába látogatott volna el. Ez lett volna a 12. turnéja, amellyel a zeneiparban eltöltött 40 évét akarta ünnepelni.

Arról, hogy a turné mégis megrendezésre kerül-e, még nem közöltek részleteket. A menedzsere azt mondta: „Jelenleg minden kötelezettségünket szüneteltetnünk kell, beleértve a turnét is. További részleteket fogunk megosztani, amint megtudjuk, a turné új kezdési időpontját és az újratervezett koncerteket is. Madonna várhatóan teljesen fel fog épülni.”

Madonnát a Forbes a 45. leggazdagabb nőként tartja számon az Egyesült Államokban, becsült vagyona 580 millió dollár. A turnékból becslések szerint eddig 1,2 milliárd dollárt keresett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés