ACNEWS

Meztelenül állt kamerák elé Madonna lánya

Loudres Leon Fotó: Youtube
Loudres Leon Fotó: Youtube
Madonna lánya, Lourdes Leon meztelenre vetkőzött egy fotózás kedvéért. Az elkészült képek viszont nem mindenkinek tetszettek.
Hirdetés
Ad image

A New Yorkban élő Madonna és Carlos Leon tévés színész közös lánya az ausztrál Dion Lee divatmárka pikáns képein tűnt fel. A 26 éves egykori főiskolai hallgató irigylésre méltó alakját mutatta meg a fotókon.

Az egyik fényképen egy fekete bőrbikinit viselt csizmával. De ez nem fürdőruha, hanem inkább pénztárcák (áruk 1000 dolcsi körül mozog), s úgy helyeztek el, hogy némileg takarjon valamit a testéből.

Egy másik felvételen pedig már nagyon feszegeti a határokat, amikor ruha nélkül, csak egy apró alsóneműben pózol. (Lapozós poszt.)

Kétségtelen, hogy a fotók nagyon jól sikerültek, de egyesek nem nézték jó szemmel. A legtöbben csak magamutogatásnak tartják a kampányt, úgy gondolják, hogy a táskák reklámozásához nem kellett volna levetkőznie.

„Pontosan milyen határokat feszeget? A fotózás manapság megszokott dolog. Amikor az anyja ezt csinálta, merész volt akkoriban, de most? Merészebb lenne, ha sztárgyerekként valóban oktatást és tisztességes munkát kapna, ahelyett, hogy jövedelemszerzés céljából levetkőzne” – írta az egyik netező Lourdes fotói alá. „Modell, mert Madonna az anyja” – szúrta oda egy másik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés