ACNEWS

Magyar csalót fogtak el az Egyesült Királyságban

A magyar büntetőeljárás elől megszökött "unokázós csalót" fogtak el nottinghami rejtekhelyén az angol rendőrök - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken a police.hu oldalon.

    

Hirdetés
Ad image

A magyar büntetőeljárás elől megszökött „unokázós csalót” fogtak el nottinghami rejtekhelyén az angol rendőrök – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken a police.hu oldalon.

    

A BRFK-n 2020-ban indult büntetőeljárás a 35 éves férfi ellen csalás miatt. A bíróság elrendelte a gyanúsított bűnügyi felügyeletét, de a vádemelés után a férfi az elektronikus nyomkövető eszközt levágta magáról, és ismeretlen helyre távozott.
Tavaly év végén a bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene. Az NNI ezután azonosította a tartózkodási helyét az Egyesült Királyságban, és felvette a kapcsolatot az angol hatóságokkal. Utóbbiak pontosították a körözött birminghami tartózkodási helyét, de elsőre nem sikerült elfogniuk, a férfi továbbmenekült Nottinghambe, ahol április 28-án egy motelben elfogták. Kiadatásáról az angliai bíróság a későbbiekben dönt – foglalta össze az MTI. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés