ACNEWS

Magyar énekeslegenda unokája is bemutatkozott az X-Faktorban

Duóban énekelt Aradszky László unokája, Marci.

Hirdetés
Ad image

Duóban énekelt Aradszky László unokája, Marci.

A duó, Botond és Marci három igennel jutott tovább szombaton este az X-Faktorban.Ismét bebizonyosodott, hogy a tehetség öröklődik, hiszen a két fiatal közül az egyikük, Marci a 2017-ben elhunyt Aradszky László unokája.

„Ugyan nem találkoztunk minden nap, mert mindig fellépésről-fellépésre sietett, de amikor együtt tudtunk lenni, azok nagyon tartalmas napok voltak, teli élményekkel. Például Vidámparkba, cirkuszba mentünk együtt, és igaz, akkor még nem gondolkodtam zenei karrierben, de tőle kaptam életem első pianínóját, és később el is vitt néhány koncertjére, televíziós szereplésre társelőadónak. Ez mindenképpen motiváló volt, hogy elkezdjek zenével foglalkozni” – mesélte a Blikknek Marci, akit nagyon megviselt szeretett nagyapja távozása

„Az egyik legtraumatikusabb élmény volt ez az életemben. Kicsi voltam még, nehéz volt megérteni, felfogni, hogy mi történt, de az az este percről perce beleégett az emlékezetembe(…) Apa kapott egy telefonhívást a nagymamámtól, hogy a papa eszméletlen. Akkor anyukám beszélt velem, aztán együtt imádkoztunk, hogy jobban legyen papa, de sajnos ez már nem segített” – mondta elérzékenyülve a fiatal tehetség, aki rendszeresen ellátogat az énekes végső nyughelyére.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés