ACNEWS

Magyar énekesnője lett a világhírű La Bouche együttesnek – „Meg fogok maradni az egyszerű és közvetlen Timinek”

Kullai Timi lett a legendás La Bouche zenekar énekesnője. Az első koncertet már meg is tartották, és a magyar származású hölgy elképesztő élményekkel gazdagodott. De, hogy milyen út vezetett idáig és milyen érzések vannak most benne, arról az AcNewsnak mesélt.

Hirdetés
Ad image

Kullai Timi lett a legendás La Bouche zenekar énekesnője. Az első koncertet már meg is tartották, és a magyar származású hölgy elképesztő élményekkel gazdagodott. De, hogy milyen út vezetett idáig és milyen érzések vannak most benne, arról az AcNewsnak mesélt.

Nincs olyan retro buli, melyben ne csendülne fel a La Bouche egy-egy örökérvényű slágere. Olyanok, mint például a Sweet Dreams, Be My Lover, vagy az S.O.S. Az évek során Lane McCray mellett több énekesnő is feltűnt már, de most úgy tűnik, hogy megtalálta a tökéletes partnert egy magyar lány személyében, aki nem más, mint Kullai Timi, aki annak idején az egyik Megasztárban is feltűnt már. Az elődje Farkas Zsófi, azaz Sophie Cairo volt, de az ő esetében közbejött a nagybetűs szerelem, így Aursztráliában ragadt. Mindenesetre ő is sok sikert kívánt Timinek.

„Miután a Covid felforgatta mindenki életét, a pár hetes kiruccanásom itt Ausztráliában kicsit hosszabbra sikerült, azóta is itt vagyok a Drága kis Férjecskémmel és úgy tűnik, egyelőre maradok is még a kenguruk között. Szóval, nem leszek ott a legközelebbi bulin Magyarországon, illetve a többi lehetséges koncerten sem a közeljövőben, aztán meglátjuk hogy alakul a jövő. Talán lesz szerencsétek látni a Drága barátnőmet, a gyönyörű és tehetséges Kullai Timit Európa színpadain, aki együtt fog dolgozni Lane-nel más énekesnőkkel karöltve. Sok sikert Timikém!” – írta Farkas Zsófi.

Kullai Timi egy ideje az Eurodance körökben talált otthonra, a nagy áttörést kitartásával és odaadásával pedig most érte el.

„Sokan nem tudják, de egy ideje mozgok ezekben a körökben. Rengeteget dolgoztam együtt különféle előadókkal, és sok feldolgozást készítettem az évek alatt. A párom, aki egyben a producerem is, mindenben támogat. Vele vettem fel hétszer hét szerzeményt, és mindet kitettük a közösségi oldalaimra, az eredeti rappereket megjelölve alatta. Ma már olyan kort élünk, hogy nem kell hónapokig levelezni egy-egy autogramért, így jelentősen gyorsabb a kommunikáció. Szóval ezáltal figyeltek fel rám, és talált meg a La Bouche menedzsmentje is. Mondanom sem kell, mennyire megörültem a felkérésnek” – mesélte lelkesen lapunknak Timi, akinek már meg is volt az első fellépése Lane McCray-el.

 

„Két nappal ezelőtt tartottuk az első koncertünket, ami hatalmas élmény volt. Rengeteget készültem rá, nagyon precízen kell végigvinni az egész műsort. Minden mozdulatot, hangsúlyt, dalt alaposan meg kell tanulni, de ez a fajta profi hozzáállás nagyon motivál, és hozzásegít a fejlődésemhez. Lane eddig csak rappelt a fellépéseken, de rájött, hogy énekelni is szeretne. Amíg ő nyomja a refrént én rá vokálozom, ez is sok gyakorlást igényelt. Nagyon kedves ő és a menedzsmentje is, szeretek velük együtt dolgozni. Szóval a fellépés nagyon jól sikerült, egy ideig angolul kommunikáltam én is a közönséggel, aztán a végén lelepleztem magam, mikor magyarul szóltam hozzájuk. Azt gondoltam volna, hogy ezáltal alább fog hagyni a lelkesedésük, és csak legyintenek, hogy csak egy magyar lány vagyok, de óriási tapsvihar tört ki. Most úgy néz ki, hogy az európai koncerteken én leszek, az amerikai fellépéseken pedig egy másik énekesnő. De a legtöbb előadás itt szokott lenni, szóval az a legtöbb helyen én fogok részt venni. Remélem nem lesz negyedik hullám, mert már most minden nap kapom a dátumokat a fellépésekről. Alaposan betelik a naptáram munkával – folytatta az AcNewsnak az énekesnő, majd amikor rákérdeztünk arra, hogy milyen érzések vannak benne azzal kapcsolatban, hogy világhírnévre tett szert, meglepő választ adott. – Nem tartom magam világsztárnak emiatt, és valószínűleg ez nem is fog változni. Egyszerűen csak boldog vagyok, hogy bebizonyosodott az, hogy a lélek és kitartás utat tör magának! Meg fogok maradni az egyszerű és közvetlen Timinek, akármi történjen. Szeretem ezt a korszakot, amikor a zenék még ennyire tiszták és energikusak voltak. Ebben érzem otthon magam, és örülök, hogy teljesült az álmom!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés